NurEto Kızlar selam 2 aşılama oldu ancak tutmadı bu ay adetimden sonra tüp bebek tedavisine başlıyacaz biraz korkuyorum ilk tüp bebek tedavisinde bebişi tutan varmı eşimdede bendede bir sorun yok
Sinemb1406 NurEto Merhaba, polikistik over sendromu ile sağ tüpümde kapalıydı. 1.5 yıl önce klomen tedavisi gördüm ve hamile kaldım ancak 3 aylıkken bebeğimi kaybettim. Bu yıl ilk kez tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür şuan 33+4 günlük hamileyim. Tecrübeli doktor ve doğru tedavi görürseniz tutmaması için bir neden yok diye düşünüyorum.
ballibocek NurEto beeen :))) Allah yardımcınız olsun, stress yapmayın, beslenmenize dikkat edin, ilaçların saat ve miktarlarına dikkat ediniz, olumsuz haberlerden ve hikayelerden kendinizi uzak tutunuz :) inşallah her eşy yolunda gider..
Sbry98 Merhaba, bende pcos vardı ilk aşılama denedim negatif sonuçlandı sonrası tüp bebek denedim pozitif oldu dün kesemiz göründü 5 haftalığız:) Maddi manevi tabiki yıpranıyorsunuz kolay bir süreç diyemem iğneler ilaçlar vs. Ama Korkulacak birşey yok yumurta toplama işlemi transferi bunlar en kolayı diyebilirim olur mu olmaz mı düşüncesi insanı daha çok yoruyor ama inanın olumlu sonucu alınca hepsini unutuyorsunuz İnşallah sizin içinde hayırlı bir süreç olur, gönlünüzdekini rabbim verir