YagizAsyaMom Sibel_49 gidiyorsun anam nerelere gidiyorsun hemde şu hamilelik bitsin birde lohusalık kalıyor o zaman rahatlarız inşallah 🤣
Sibel_49 Seda54 yalniz olmadığımı bilmek rahatlattı beni 🤣 allahım hep kötüye yoruyodum acaba bişey olacakta mı böyle rüyalar görüyorum diye 🙈😄
Seda54 Sibel_49 yok canım bende başta evham yapıyordum ama çevremdekiler hamilelikte olur deyince içim rahatladı benimde 😊😁
Emlyjamss Sibel_49 benim aylardır kotu rüya görmemi engelledi sagolsun aylardır yastiktan çıkarmıyorum
Mavisilegamzeli 28 haftalığım ve bu gece rüyamda bebeğim elime doğdu beşikte sallıyorum. Diyorum ki annecim senin daha doğma zamanın gelmedi. Lütfen karnıma geri girer misin diyorum. Uyuyor beni dinliyor güya. Be çok uzun boylu gördüm beşikten ayakları sarkıyordu. Bi uyandım Allahım bu ne korkunç bir kabus ya dedim karnıma dokundum mimiğim kıpır kıpırdı 😍
Sibel_49 Mavisilegamzeli oy maşallah minnoş yaa 😍 valla bende görüyorum doğurmuşum ağlıyorum erken geldi diye sabah onun etkisinde kalıyorum çok 😶
Sibel_49 SevdenurTirasci valla gerçekten var kaç gündür kabuslarima ara vermiş durumdayım bakalım ne zaman başlayacak 😄😄
Mrry Sibel_49 bende uyanıyorum gezinip geri yatıyorum tekrar kaldığı sahneden devam ediyo yabancı diziler bile benim rüyalardan daha az bölümle çekiliyo 😴😂😂😂usandım bu çetrefilli gece dizilerimden😂😂
Sibel_49 Mrry ahhh ah ruyada gördüklerimizi yönetmenler senaristler keşfetse varyaaa oscar alırız bee 🤣🤣
Mrry Sibel_49 ben eşimi katletmeden doğum olsaydı bi 😂😂valla gerçek gibi etkisinden de kurtulamıyorum rüyaların 😂
Ruyaaa Bende hep esimin beni aldattigini goriyorum ruyamda sabah bide adama trip atiyorum ne oldugunu bile anlamio cocuk 😀 evden ise isten eve gidio gelio hergun masajlar yapiyo rahatlatmaya calisiyo ben full trip 😀😀😆😆