Kyaa1204 Kullanan alan varmı olumlu olumsuz yorumlarınızı yazın kızlar kırılıyor yırtılıyor felan diyenler var ama yer kaplamıyor oluşu çok mantıklı
nur34_ Kyaa1204 bn aldim dogumdan sonra kullanip gorucez kullanmadan asla bir baskasinin soyleyisiyle yol almam
gkcnn Kyaa1204 kendim ev işlerinde de katlanabilir sepet ve kova kullanıyordum bebeğim içinde aldım 3 aydır kullanıyorum çok memnunum yer kaplamıyo olması çok çok iyi
MugeGuness Kyaa1204 ben çok memnunum, kırılma falan da olmadı. İşim bittikten sonra katlayıp duşakabinle banyo dolabının arasına koyuyorum incecik kalıyor yer kaplamıyor çok portatif 😊
Busel Kyaa1204 instagramda gördüğüm Bi video vardı amca torununu yıkarken kovaya dayanıp kalkmaya çalışınca tüm su dokulmustu😂😂 Ay kahkaha attim yine aklıma gelince kesin benim eşimde öyle yapar diye almadım katlanir🤣
Busel Kyaa1204 öyle ihtimaller var malasef banyo içinde yikicaksaniz sorun yokta 😂 sırf bu yüzden eşim ayaklı normal küvet aldı koymaya yerimiz var allahtan bende katlanır istiyordum da işte guvenemedik