Bkt0 @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim birtek sizler bildiniz bugün öğrendim erkekmiş teşekkür ederim yorumlarınız için ❣️❣️
Cnskose Bkt0 banada @esmerella37 kızzz @3kuzuAnnesiyim erkek dedi bakalımmmmm 😅🌸 netleşşssin bende paylaşacağım
sb0408 Bkt0 @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim banada tahminde bulunun😍😍 
Bkt0 Cnskose inşallah rabbim gönlünüze göre versin anneler hisseder hep erkek hissettim hislerine güven ❣️
Aselzerya Cnskose bnde tam tersini dediler iki kızım var gönlüm erkekten yana bu defa kinoyle de hissediyorum ya da istiyorum diye hissediyorum bilemiyorum 🤲❤️
Elisa55 Merhaba ben 12+6 haftalık hamileyim dün kontrolde söyledi ama 1 ay sonra netlescek dedi. Cinsiyet hakkında yorum yapabilen var mıdır
Symaaas Elisa55 kemik yapısına göre bakılıyor ama yanılma tabiki olan şey bir çoğunu bende bildim 🥰 sıra kendi minnoşumda henüz minik
Aselzerya Cnskose Allah hepimizin gönlüne göre önce sağlıklı ve hayrlı evlatlar nasip etsin inşaallah 🌸
Symaaas MerveSoner45 henüz bebek minik kuzum keseye göre baktırma yanılırlar önemli olan bebek belli değil belli olunca yine at bakarım
esmerella37 Gunay_14_18 kız Eymenslm %90 erkk Cnskose kız MerveSoner45 kız Guz06 erkek efeege_04_eda_ kız
Symaaas Cnskose kuzum kıza benzettim 🥰 yanılma olur asla kesin diye birşy yok unutma inş gönlündeki olur saglıcakla al kucağına
Symaaas MerveSoner45 bu kese minik kaç haftalık bebek burada ya keseye göre bakan biri sana kesin erkek der ama bebek önemli ve minik henüz kemik yapısını göremiyorum küçük olunca