ozge-ertunc Mustafayigitvebeytugannesi Merhaba biz burada daha 10 haftalığız cinsiyet tahmin edebilir misin rica etsem?
Kalbiimde2can Sol tarafta 3noktali yere bas canim orda resim yükle yaziyor oraya basinca bi yer aciliyo oraya resmini yükle daha sonra asagisinda link cikiyo yaninda kopyala yaziyir orda onu kopyaliyorsun ve buraya yapistiriyorsun ❤
Mustafayigitvebeytugannesi Zerlll sağol canım hepimize inşallah Allah’ım yardım etsin valla zor hele erkek çocuğu büyütmek daha zormuş bunu anladım 🤭
ozge-ertunc ozge-ertunc Mustafayigitvebeytugannesi anca yüklemeyi becerebildim tahminini bekliyorum duacınım♥️🙏🏼
ozge-ertunc Mustafayigitvebeytugannesi teyzesi yeni fotoğrafımızz bir baksan 🙏🏼 Mustafayigitvebeytugannesi
Buccu Mustafayigitvebeytugannesi @Zeynepaydin20 @Belinay_AliEge @esmerella37 @Ayezhanim Bana da bir tahminde bulunurmusunuz https://mutluresim.com/images/2023/01/24/4qO3i.jpg
Mustafayigitvebeytugannesi ozge-ertunc erkek gibi geldi bana ama emin olamadım canım daha büyüdükçe değişir 11 haftadan sonra bebek büyüyünce net oluyor. Şuan yanilabilirim.