mucizemsi Göbekleriniz ne zaman, kaçıncı haftalarda çıkmaya başladı? Ben artık sabırsızlanıyorum da bi belirti birşey olsun 🙈😊
Albatros3501 mucizemsi benimki 5.ayda belirdi 😊 6.aydayım şuan ama bariz ben burdayım diyen bi göbek yok iç karnım geniş galiba 🤔
Bahar11mucize mucizemsi çıkmayınca çıkmıyo bacım. 😂 7 aylık hamileyim 4 5 aylık gibi katnım var kimse hamile olduğumu anlamıyo söyleyşncede şaşırıyolar 😂😂 annemde diyo ufacık çoçuk doğurcan heralde diye ama allahtan herşey normal 😂
KlncA mucizemsi 16 da çıplak göbeğime bakınca farkediyordum 18-19 da artık iyice çıkmıştı bakan anlıyordu 🌼
Defnemmm2301 Albatros3501 benimde aynı sizin gibi 5. Ayda çıktı ama öyle tam belli değil eşim sabırsız benim neden karnın çıkmıyor diyip duruyor 😊😊
Chan Zaten göbekliydim. Şu an hem gaz, hem karın çıkıklığıyla zaman zaman altı aylık hamile kadın gibiyim 😂 Gaz olmayınca normale göre biraz farklı olduğu belli.
LinaDuru Ben 23 haftalığım hala hiiiiç göbek Yok kimse inanmıyor hamile olduğuma bebek alısverişine gidiyorum birine hediye alıyorum sanıyorlar
Gmzcngi mucizemsi bende yeni 6 aylık oldum yeni yeni cıkıyor canım bakanlar anlamıyolar hamile oldugumu 6 aylık deyince şaşırıyolar hatta ama cok sükür herşey yolunda
Misskaynak 2 ayligim gazdan dolayi 5 aylik gibi duruyo 😅😅 bende sabirsizlaniyorum hamis kiayafetleri giymeye
YagizAsyaMom mucizemsi anam benim göbek 14 te şişti 15 te fırladı o gündür bugündür beraberiz ama sadece göbeğim var 😎🤦♀️
Defnemmm2301 Deletedmom56 ben 23. Haftanın içindeyim 6 kilo aldım benim bedenim kilo almaya o kadar müsait ki biraz çıktı karnım sadece diyorum diye diye çıkarttın karnımı diye eşime 😊😊
kardelenimm mucizemsi benim göbeğim 25 haftalıkken hafiften çıkmaya başladı çok sabırsızlanıyordum artık çıksın diye :) şimdi 34 haftamızdayız artık doğsun da eskisi gibi olayım diye sabırsızlanıyom valla 😂
Diyetisyen 24. Haftamda çıktı göbeğim şuan 31 haftalığım ama hala çok belli değil karnım birde bol giyindiğim için çok belli olmuyor :)