Ginger_ yusmer04 bu folik asit eksikliği nedeniyle oluşan bir hastalıkmış . Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize amin🙏
Mementovivere yusmer04 evet yanılma durumu çok yüksek ultrasonla anlaşılabilir sadece benim de yüksek çıktı doğru değilmiş AFP değeri bir çok durumdan dolayı yükselebiliyor ultrasonda görülmediyse önemi yok hiç üzülmeyin
aseldurununannesi_ yusmer04 kaç canım sonuç benimde yüksek risk çıktı 1.81 ama detaylı ultrasonda herşey normaldi çok şükür inşallah sizinde öyledir🤲
aseldurununannesi_ yusmer04 104 gebeden 1’inde çıkmış canım benim 81 gebeden 1 di daha riskli yani doktorun ne önerdi içini ferah tut detaylıya kadar Allah’ın izniyle sağlıklıdır 🤲
aseldurununannesi_ yusmer04 banada istersen sıvı alalım dedi kabul etmedim detaylıda belli olur demişti ama öyle çıkıp sağlıklı olanlar çok var dua et canım stres yapma birde 😘
Cetiha Merhaba benim de 8 kişide bir oranında riskli çıkmıştı cok şükür bişi çıkmadı imsallah sizinde çıkmaz
Rungan Cetiha hanımefendi merhaba. 8de bir olmasına rağmen mi bişe çıkmadı benimde çok yüksek çıktı risk endişeliyim
aseldurununannesi_ Rungan geç gördüm kusura bakmayın hiçbir şey yapmadım detaylı ultrasona kadar içimi ferah tutup bekledim çok şükür herşey normal çıkmıştı şuan kızım 18 aylık hiçbir sorunu yok hamdolsun