Mericylmz Fetal dna sonucum çıktı hepsi temiz Allah’a şükür ve cinsiyetimizde belli oldu kızımız oluyor 🌸🌸🌸
Premsesssprenss Mericylmz gözünüz aydın. Cinsiyeti size direkt soylediler mi yoksa sonuç kağıdında falan mı yaziyo? Bir de hangi şirkete yaptırdınız öğrenebilir miyim?
Senaykork Mericylmz merhaba, sağlıcakla kucağıniza alırsiniz inşallah 🥰 çin takvimi tuttumu? Çok bulantı ve mide yanmaniz oldumu?
Mericylmz Premsesssprenss genstar firmasına yaptırdım eve gelip kan alıyorlar bişe söylemiyorlar direk doktorunuza mail atıyorlar
1998-1993 Ne kadara yaptırdın canım bende araştırıyorum heryer farklı fiyat söylüyor üç çeşit varmış ilk standart olanı öneriyorlar ama bilemedim sen hangisini yaptırdın ve ücreti ne kadardı
Mericylmz 1998-1993 1998-1993 ben bütün kromozomlara bakılsın istedim detaylı olan 5500₺ yaptırdım aralık ayında
Mericylmz Senaykork Çin takvimine hiç bakmadım açıkcası fetal dna kromozom testinde net şekilde çıkıyor Allaha şükür midem bulanmadı kusmam olmadı ama çok yemek giyemedim ilk 3 ay şuan iştahım daha açık mide yanmalarım henüz başlamadı 🌸🤰🏽
Mericylmz 2prensesannes Bugün tam 13 haftalık olduk sabahları uyandığımda mide bulantım oldu ama hiç kusmadım allaha şükür iştahsızlık oldu 12 haftadan sonra düzeldi ara ara sabahları midem yine bulanıyor