momysss Kızlar dil altı hap verdiler alttan ilaç verdiler acı sancı yok kaç saat sonra gelecek sancı doğumun günlere yayılmasından korkuyorum ya:/
Mavilimorcicek momysss kaç haftalık canım ben iki kere 9 haftalıkken sonlandırıldı 6 saat sonra kürtaja almışlardı 2 saatte bir dil altı vermişlerdi
Smyye0303 momysss geçmiş olsun canim korkma benimde 14 haftalık olmustu suni sancı verdiler serumla yavaşti akışı ağzımdan ve alttan hap verdiler 4-5 saat arayla sonra ağrı sancilar başlıyor yavaş yavaş benim öğlen 2de başladı gece 12 de düşük oldu bol bol yürü çömel kalk öyle akşam 9da rahim ağzı açılmış mı diye baktıktan 15 dk sonra ilk su kanama geldi işte yürüdüm falan 12 de düştü
AyFa1608 momysss geçen sene 27 haftalık ölü doğum yaptım bende. Gelişimi 23-24 de kalmıştı ama kalbi 27 de durdu. Akşam 7 gibi yatış yaptım 8 de ilaç verdiler alttan. Bide gece 2 gibi falan verdiler ertesi gün öğlen 13.30 da doğum yaptım. Seninki biraz daha küçükmüş bu kadar sürmez belki.
Gzm3848 18 haftalıktı benim de öğlen 3 te vermişlerdi ilk ilacı, ertesi gün sabah 9 gibi düşük yaptım ama belli olmuyor 2 3 gün sürenler oluyormuş
Gzm3848 momysss Evet canım ilkti ilacı 4 5 saatte bir hap olarak verdiler bana zaten 2. Ilaçtan sonra yavaş yavaş sancım başlamıştı sabaha kadar sürmüştü sabah da kurtuldum çok şükür. Çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
Gzm3848 Smyye0303 Evet 3 ay düşünmedik 4.ay hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim canım sana da geçmiş olsun
Smyye0303 Gzm3848 Maşallah 🧿 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰bizimde 3 ay bitti yeni yeni düşünmeye başladık iste bakalim hayirlisi Bizede doktor 3-6 ay arası demişti 🙂
Gzm3848 Smyye0303 İnşallah size de allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin canım hayırlısıyla rabbim tekrar yaşatmasın
momysss AyFa1608 banada öğlen alttan ilaç verdiler kanamam basladı çok sancım vsr sizce kanamadan ne kadar sonra düşürürüm
AyFa1608 momysss bilemedim ki kuzum ya benimki doğumdu normal doğum yaptım. Ama kanaman başladysa yakındır düşmesi sabır.
Kahyaasena momysss cok sürmez hafif bi kan görülür bir kaç saat içinde birden suyun gelir bebek düşer peşinden hemen 😢😢😢