Sirine34 Mustafayigitvebeytugannesi ay bir doktora gitseydim 17 sine hemen size özel post açacağım atacağım şu an 11+4 olduk haftaya 12 yi geçeriz 😇
laviniamom01 Mustafayigitvebeytugannesi kuzum valla bana da öyle geliyor 🥰 rabbim hepimizin gönlüne göre versin rüyama da girdi kuzum doktora gittiğimi orada erkek dediklerini gördüm
Mustafayigitvebeytugannesi Betul67 canım bebek ters duruyor göremedim emin olmamakla birlikte kız diyorum göstermiyor.🥰
Fatosbulut Mustafayigitvebeytugannesi canım rica etsem bana da bakar mısın 😊 
Kubraa_t Mustafayigitvebeytugannesi Teşekür ederim nasıl anlıyorsunuz merak ettim ben hiç anlayamıyorum
busra009 Gizem-eruzun benimkini 11 de bildi doktorum kesin kız dedi gerçekten de 33 haftadayız bildi 🌺
Betul67 Mustafayigitvebeytugannesi ay evet doktor da o yüzden bir şey diyemedi hiç böyle durmazdı haftalardır şimdi sakladı kendini 😌😌😌👼🏼
Emine_pektas01 Mustafayigitvebeytugannesi https://imgyukle.com/i/J8qsRp canım bana da bakar mısın resımde 10+6 haftalık ama suan çok şükür 14+5 haftalığız henüz daha kontrole gıtmedım🙈
Emine_pektas01 Mustafayigitvebeytugannesi teşekkür ederım canım hadı inşallah hayırlısıyla sağlıkla 🤲