KumsAlyaa Kızlar 28. Haftadayım ama bu haftaya hiç yüzünü göremedik bebeğimizin göstermiyor hiç ne zaman gösterecek acaba Bilgisi olan yardımcı olabilir mi yorumlarınıza ihtiyacım var stres olmaya başladım 😔
Kader_yldrm KumsAlyaa bizim o kadar çabalamamıza rağmen ellerini asla yüzünden cekmiyor 38 haftalık olduk hala elleri yüzünde 😅
Gizem-eruzun KumsAlyaa hiç strese girme bence ben kızıma hamileyken doğana kadar asla gostermedi hep poposunu gorduk😂😂
KumsAlyaa zeynozey Hiçbir şekilde göremedik canım ne devlette ne özelde sürekli ya farklı tarafa bakıyor ya elleriyle kapatıyor
KumsAlyaa Emomm denizmanzarasi Gizem-eruzun bu kızlar çok mu çok nazlı yüzünü bir gösterse diye her kontrolde bekliyoruz ama maalesef
Emomm KumsAlyaa aslaaaa göstermedi kızım asla 😂 elleri hep yüzündeydi. Hatta 2 seferde ayaklarını yüzüne getirmişti 😂 bir kere sadece suratının birazını gördük. Yanağını ve burnunu. Doğana kdar göstermedi 😂
KumsAlyaa denizarenmom ya maşallah ne kadar güzel çok şanslısınız görmüşsünüz darısı başıma 🤲🏻 Çok görmek istiyoruz sabırsızlıkla 😊
Emomm KumsAlyaa olsun sürpriz olmuştu bize. Biraz yanak görünce herkes sana benziyor demişti. Bana benzeyen bir çocuk beklerken eşimin kopyasını doğurup şok yaşamıştık hepimiz 😂
hayalperest2310 KumsAlyaa anne karnında bile nazlılar bizde cinsiyetini detaylıda öğrendik neyse ki yüzü de dönüktü fotosunu çekip aldık 😂
zynp-bs94 KumsAlyaa 18de gördüm ben her gittiğimde görüyorum hiç nazlanmıyo şimdi böyle dedim ya haftaya kontrole gittiğimde göstermez 😂
Busel Aman bizde neler neler yaptık hala yok 24.haftaligiz pipi şova gelince açık ama 😂 popo pipi hep açık yüzü ya eliyle kapalı ya da plesantayi emiyo…
Cherry95 KumsAlyaa bir tek detaylı ultrasonda zar zor gördük. Bir daha asla. Eli ile de kapatmıyor direkt sırtı dönük asla göstermiyor yüzünü. 36. haftadayım 😞 nst de istemiyor. Takıldığında yerini değiştiriyor sürekli kalp atışı duymak için makineyi oynatıyorlar. En sonunda hemşireler nazlı ismini kattılar
Busel KumsAlyaa detaylida kafasını sokmuş kanala bundan nazlisi varmi bilmem🤣🤣 ne zaman görürüz kim bilir Allah kerim