mommysss1 elffi murat bey değil ama müjde hanim da doğum yaptım. Konu dışı şunu söylemek istiyorum mutlaka hastaneden çıkarken ayrıntılı fatura alın ve gerekli yerlere iletin. Biz bu şekilde yaklaşık 2500 tl geri aldık 1 sene önce yaklaşık.
elffi mommysss1 4750 doğum ücreti deseler çok iyiymiş :) Alanyada normal doğum 25 bin tllere yükselmiş durumda
mommysss1 elffi evet anlaşılıyor zaten sabittir şu an nasil bilmiyorum hem sezaryen hem normal benim zamanımda aynı fiyatti. Ben çevremden özel hastanelerin devletin verdiği sınırın üstünde bir miktar aldığını duymustum. Bu sebeple de detaylı fatura aldim taburcu olurken. Biraz geç sonuçlandı ama dediği gibi bir rakam iade aldim. Hastane katkı payı hesaplama var sgk nin sayfasında. Orda da doğum şekli hastane adı vs her şeyi girince hastanenin sizden alabileceği maks tutar çıkıyor. Zaten bir kısmını da üzerine devlet ödemiş oluyor. Mesela bir arkadaşım farklı bir şehirde orası için iyi sayılan bir hastanede doğum yapmisti. Daha yatış olmadan bilgi verirken fatura isterseniz bu kadar istemezseniz bu fiyatın 500 tl aşağısı diye teklif sunmuslardi
elffi mommysss1 insan çekiniyor ya ama Murat Doruk’un çok iyi olduğunu duydum, ve Alanyada bu miktarı isteyen hastanenin yeni doğan yoğun bakımı da yok ve en ufak bir aksilikte Antalya merkeze sevk ediyorlarmış …
mommysss1 elffi Ablam vitalede idi murat bey oradayken doğumunu onda yapmisti memnundu ilgisinden de memnundu
elffi mommysss1 Devletlerimiz bu kadar yoğun olmasa, ve ilgili alaka daha düzenli olsa özellere gerek olmasa keşke ama malesef öyle olmuyor. insan korkuyor iyi insana denk gelmekte zor oralarda…
Sena1712 Benim doktorum Murat doruk 2 hafta önce normal doğum yaptım , inanılmaz bi insan o kadar sevecen ve destek ki anlatamam size tekrar olsa gene Murat doruk derim, biz 7.500₺ ödedik aralık 26 da , ama şu an zam gelmiş 9.500₺ olmuş doğum ücreti
elffi Sena1712 9500 ise yine iyi inanın Alanya da daha pahalı ve verilen hizmette eh işte. Peki medstarin yenidoğan yoğun bakımı var mı bilginiz var mı ?
elffi Sena1712 Doğum nasıldi peki? Doktor gelip gidiyor mu yoksa sürekli başında mi bekliyor ebeler, dogumdan sonra oda vs nasıldı