Gamzecim Merhaba hanımlar 28+2 de bebeğimin kilosu 1400 Gr dedi doktor ve 2 hafta önde dedi şeker testim de normal geldi. Bu durumda olan var mı acaba
Kubukargl Gamzecim evet benimde doğuma kadar hep 2 hafta önden gitti bebiş şekerimde yoktu herşey normal genetik olabiliyor bizim bebiş babasına çekmiş bu konuda
2022bebeki Gamzecim Bizim de aynıydı eşim de ben de iri doğmuşuz hem onun hem de beslenmemin etkisi var bence
Babykalamar Gamzecim 29. Haftamda 1500 du oglum (oncesinde seker yaptirmistim bisey cikmamisti) doktorum haftasina gore boyu ve kilosu cok normal demisti. Size niye onde demis ki doktorunuz
Gamzecim 2022bebeki olabilir sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sağ salim kucagimiza alalım inşallah
Kubukargl Gamzecim evet canım yemek yedikten sonra karnım daha belirgin oluyordu ama rahatsız edici şişkinlik değildi benimki
Gamzecim Gamzecim Kubukargl suyu fazla diye heralde benim sertlik oluyo karnımda yürüyünce biraz rahatliyo
Babykalamar Babykalamar ki oglumun haftasina gore 1 hafta onde cikiyor hep doktorum gayet normal kilosu dedi
Gamzecim Babykalamar ben de anlamadim ki moralim bozuldu 2 hafta önde suyun da çok fazla dedi. Şeker de çıkmadı yutması da iyimis miedesinde su var dedi anlayamadım aklıma takıldı valla
Babykalamar Gamzecim bu doktorlar ne istiyor anlamiyorum bence gayet normal Bebeginizin kilosu cunku burda okudugum bu haftalarda uc asagi bes yukari ayni kilolarda oluyorlar
Arzum_87 Gamzecim Bizimde biraz su fazlaymış. Şeker yüklemesi ypıldı normal çıktı herşey. Size bir tedavi yöntemi verildi mi? Su fazlası ile ilgili..
Babykalamar Gamzecim son ay pat diye biyuyecek zaten cok hizli kilo aliyorlar sen yinede muz kasar tahin pekmez ye bu ara icin rahat olsun
Gamzecim Babykalamar Teşekkür ederim aynen yiyorum çok şükür. Hepimizin bebekleri sağlıkli olsun inşallah
Skpln4660b Merhaba benimki de 2 hafta öndeydi genetik olabilir hiç düşünmeyin daha iyi gelişimi güzel demekki
3babyannesy Gamzecim hayır doktorumuz 31haftayla uyumlu çok iyi gidiyor gelişimi dedi önde olması değilde geride olması sorun ztn cnm