2022Mom2022 yemin ederim ben de aynıyım, hatta böyle benimle aynı haftalarda olup saçı başı bakımlı özenli birilerini görünce ben mi anormalim diyorum üzülüyorum kendime🤧 benim saçlarım normalde de zayıftır, hep mikrokaynak kullanırdım 3 ayda bir taktırmaya giderdim, kaşlarımı falan düzenli aldırırdım gezerdim… şimdi bakıyorum kendime hiçbir şey yapasım gelmiyor kaynakları çıkarttım saçlarım gözüme çok kötü görünüyor, kaşlar aldı başını gitti,50 yaşında gibi hissediyorum kendimi… ruh halim berbat sürekli mutsuz, yorgun, bitkin hissediyorum. Sabah uyanır uyanmaz mutsuz olur mu bi insan? Valla uyanıyorum bi bakıyorum mutsuzum😂 Doğurunca bitecekmiş hissi var ama bu sefer daha 80 gün var napcam ben diyorum😬 bide benim gebeliğim zor geçti antidepresan kullanıyordum, onu bıraktım. Gözümde falan iltihap çıktı MR çekilmek zorunda kaldım ona falan çok stres oldum. Gene de bugünüme şükür bebeğim sağlıklı çok şükür❤️ yalnız değilsin yani canım sıkma canını geçecek hepsi elbet, bebeğimizi kucağımıza sağ Salim alınca unutacağız bütün sıkıntıları hatta yorgunluktan gebeliğimizi özleyeceğiz bence😂 sağlıkla al kucağına 💖