Zeyzeyp betulpolat özelde ikiside oğlumu 13 haftada net kızımı 14 haftada net öğrendim cnm genellikle devlet hastaneleri hemen bu haftalarda söylemiyorlar cnkü
Meltems53 betulpolat 16+0 da öğrendim erkek. Bilerek 16. Haftayı bekledim kesin olması için. 16 dan önce hiç sormadım.
Edasak5 Zeyzeyp of çok sinir oluyorum ya devlete gidiyorum 13 haftalık bebeğim yarın gideceğim kessin söylemez yine
Meltems53 Eymenslm erkenden sorunca kesin konuşmuyorlar %90 kız veya erkek dedikleri zaman daha çok aklın karışır merak edersin. En iyisi tam vaktinde kesin bir şekilde öğrenmek 😊
Zeyzeyp Edasak5 imkanınz var isterseniz sadece cinsiyet icn özele gidebilirsiniz birkereligine kuzenim gitti geçen 12 haftalık olmasına rağmen erkek gibi bile demiş Yani tahmin etmiş birdahaki gittgnde net söyler artk
Nes_97 Nesli8181 Bende ondan alışveriş yapamıyorum. Ama doktor baktı 14. Haftada çok güzel gösterdi %99 dedi yani😀 Sonradan sizin gibi olur mu bilemem 🫠
Nesli8181 Nes_97 bende doktoruma guveniyordum ama yanıldı ayrıntılı ultrason girdiğimde öğrendim erkek olduğunu
Nes_97 Nesli8181 yanılma payı çok yüksek diyolar bu haftalarda ama evlattır hepsi sağlıklı gelsin inşallah 🤲🏻