pelindf Kızlarrr merak ediyorum doğumun yakın olduğunu anladınız mı 37+5iz hiçbir değişikLik hissetmiyorum sizlerin içine doğmuş muydu doğumun yakın olduğu yani nişan, su, sancı dışında daha öncesinde sinyaller oluyor mu 😅🙊
2022bebeki pelindf Hiç bir doğuma dair belirti hissetmiyorum sancilarim da açılmam da ayni şeyi söylüyor. Bu gidişle 40 i görecem gibi🤣 37+2
Kubukargl pelindf malesef benim aniden başlamıştı herşey hatta doğumdan 1 gün önce evde dip köşe temizlik yapıp akşmına misafir ağırlamıştım gecesindede sancılarım tutmuştu 😂
Deniz10 pelindf 37+4 bizde öyle ne ağrı ne sızı keyfi yerinde gelmeye niyeti yok gibi bende merakla bekliyorum 😄🙏 inşallah çok bekletmez 39 da gel oğlum diye tembihliyorum sadece 😄
pelindf Kubukargl yaa bunu çok okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş insana genelde temizlik yaparak kullanıyormuş anneler 😄
milatlas13 ya benim 39+3te kuzenimin nişanı vardı,dedim bugünü de atlatayım yarın doğurcam. ama hiç bi emarem yoktu ne nişan ne sancı ne su gelmesi. ertesi gün sabah 9da sancım tuttu öğlen 1de hastaneye gittik o ara nişan da geldi suyum da. akşam 8de oğlumu kucagıma aldım. şuan 16 günlük kendisi🧡
Kubukargl pelindf cidden bende inanmıyodum nasıl temizlik yapıyolar diyodum ama çok güzel yapılıyomuş 😂
2022bebeki pelindf Rabbim sen bu gebelerin kusuruna bakma agirlastiklari için sadece bu doğurma istekleri🤣
EbrarBusra pelindf ben hissettim hatta eşime de dedim ve dedim bugün olmazsa yarın yarın doğum yaparım diye öyle de oldu