Birglbiray Ya mutfağımda ki lavabo aşırı tıkanıyor iki kere açıcı döktüm bana mısın demedi biraz su açık kalsın su gitmiyor bi de mutfak lavabosu var mı bi öneriniz çıldırıp kıracam en son her şeyi 😂
herkesherseyicokbiliyorzaten Birglbiray bide her bulaşıktan sonra akşam da olabilir, bulaşıkları yıkadıktan sonra lavaboya sıcak su dökerseniz probleminiz azalır İnşeAllah
sumosbaby Birglbiray lavabo deliğine 2 tatlı kaşığı karbonat dökün ardından biraz sirke dökün üzerinede bol bol sıcak su dökerseniz işe yarar 🌸
yanlisanlamaama Birglbiray boruyu değiştirmekten başka hiçbir şey kalıcı düzeltmiyor maalesef hamilelikte açıcı gibi kimyasallar kullanmak istemediğim için eşim değiştirdi
herkesherseyicokbiliyorzaten Soda sirke bide kaynar su etkili diyorlar. Cep sodası varya toz halinde onu deliğe döküp üstüne bi su bardağı yada göz kararı daha çok sirke döküyorsunuz köpürdüğü zaman üzerine kaynar su döküyorsunuz öyle oluyor. Sizde işe yarar İnşeAllah
Birglbiray Esraliiii ay annemlerdeydiö geldiğimden beri bununla uğraşıyorum nasıl bu kadar tıkandı noldu anlamadım gidip alayım bi boru bi de onu değiştireyim. Çıldırcam yoksa iş yapamıyorum resmen mutfakta 😂
Birglbiray herkesherseyicokbiliyorzaten bunu hep yapıyorum ister istemez yağ falan oluyor diye dün yaptım gece açıcı döktüm su döktüm sabah kalktım onun gitmesi için uğraştım 😂 o kadar sıkıntılı durumdayım