klyncu_ Kizlar internette denk geldim normal doğum sonrası idrar kaçırma , vajinada sarkma , ilişkide vajinadan gaz sesi gelmesi falan oluyor mu ? İlk doğumum olacak normal düşünüyorum ama bu olasılıklar beni korkutuyor.
bademli_puding klyncu_ canım birden fazla normal doğumda bu söylediklerin oluyo bir normal doğum yaptın diye hemen idrar kaçırmıyosun bide vajinal gaz dediğin vajinanın genişliğinden kaynaklı normal doğum yapmasan vajinan genişlese bile olabiliyor
2022bebeki klyncu_ İlla olacak diye bir şey yokmuş ama ihtimaller arasinda olduğunu dün gebelik okulunda da söylediler 😬 Kegel egzersizleri bu anlamda epey faydali
Prenss_annesi42 klyncu_ Benim ilk doğumumdu canım ilk başta idrar kaçırma oldu lohusalık boyunca sonra geçti gitti takılma bence bunlara
YaseminBatrk klyncu_ kizzzz allah seni.. Sezeeyanin da riskleri var. Allah muhafaza. Normal doğum yaptım 2 tane henüz idrar kacirma olayım olmadi.vajina genişlemeyii de eğilip hiç bakmadım yani genisledimi diye beni rahatsız eden bir şey yok ki eşimi de rahatsız eden birşey yokolsa derdi 🤭
bademli_puding klyncu_ korkma canım bir iki doğum yapmakla dört beş normal doğum yapmanın farkı çok tabikide eskisi gibi olmuyor ama rahatsızlık duyulacak derecede genişleme olmuyo 😂
klyncu_ YaseminBatrk Prenss_annesi42 aslında hiç takılmıyordum ama son günlerde vücuduma çok takılmaya başladım çok kiloda almadım 37. Haftada resmen psikolojik bunalıma girdim 🤦🏻♀️
klyncu_ YaseminBatrk ne bileyim ya birden her şey kötüye saracak gibi geldi bi de hamilelikte çok fazla birliktelik yaşamadık özgüvenim bitik durumda galiba 😂😂
YaseminBatrk klyncu_ kıl şal gitsin 🤭 birliktelik normal doğumu arttırır. Durma devam et doğumdan sonra 40 gün neredeyse yasak oluyor.
klyncu_ YaseminBatrk 😂😂 bana kalsa salıcamda eşim pimpirikleniyor bir şey olur diye yanaşmıyor. Zaten doğum sonrası iş sebebiyle 6 ay görüşemicez 🤦🏻♀️