Selinoloji 32.de gittim. Fakat odadayken birileri geldi gitti acl ameliyat vs oldu soramadım doktora ne zaman gelecez diye. Genelde ne zaman gidiliyor diğer randevuya 🙄😑
_almirasmom Selinoloji 27 haftalıkken gıttım 30 haftalık olunca gel dedı ben de gıtmedım 1 hafta daha gecsın oyle gıdeyım dedım cuma gıtcem 31 olunca nst ve muayne her hafta nst dedı bana
Minikbebegimaren beyzaumayy banada öyle dedi devlete gidiyorum randevu almama gerek varmı ki acilden mi giriş yapıcam çünkü haftası büyük gebeleri poliklinikten değil kadın doğum acilden bakıyorum demişti
Denizkizi123 Minikbebegimaren 36 dan sonra barkod veren bayana ben 36 haftalık ı’m doktor beni çağırdı dediğinizde o size barkod veriyor randevu ya gerek yok zaten devlette 15 gün den önce randevu bulamazsınız
Elif0111 Selinoloji 32 de gittim bundan sonra iki haftada bir kontrole geleceksin dedi. Daha önce ayda bir gidriyordum
Gulsmkara1 Selinoloji 32 de gitmiştim artık kontrollerimiz 10 günde bir dedi doktordan doktora değişiyorda olabilir bilemedim