2022bebeki Happycatt Şampuan baby me organik, losyon sirenol.Şampuandan memnun kalmazsam sirenola geçeceğim. içeriği temiz ürünler kullanmak tercihim
Edafmo Happycatt ben hepsini babyme organik serisinden aldım. Hem fiyatı uygun diğer temiz içeriklere göre, hemde içeriğine güvendim 🥰
Flyderndkk Happycatt ecowell aldım her şeyini. Mustela nedense hiç aklıma yatmadı. İçeriğinin değiştiğini vs okuduktan sonra
2pati1baby Happycatt söylentiler çok fazla içeriği temiz değil ws die ama bu zamana kadar çoğu çocuk doktorumuzunda tavsiye ettiği ürünlerdi. Ben yararınıda çok gördüm özellikle alerjik benim oğlum
berceste5155 Happycatt benim önceliğim temiz içerikli ürün olmasından yanaydı bu yüzden rahiki mahtum markasından aldım bebeğimin her şeyini. Ünlü bir marka olmamasına takılmayın kesinlikle çok kaliteli ve temiz içerikli ürünleri yenilebilir malzemelerden üretiliyor bütün ürünleri içerik kontrolü yapabilirsiniz. Ayrıca hem içeriği temiz ve etkili ürünler 4 aydır kızıma kullanıyorum bir kere pişik olmadı deterjanı beyaz zıbınlarda ki kaka lekesini bile çıkartıyor nemlendirici şampuan duş jeli hepsini aynı marka aldım
Flyderndkk Happycatt sizde kafanıza ne yatıyorsa onu alın 😊 içeriği temiz olsun önemli olan o. Bu kriterlere uyan bir sürü marka var
berceste5155 Happycatt instagram sayfaları ve web siteleri var trendyol hepsi burada gibi sitelerden satış yapıyorlar kafanıza takılan konularda mesaj atıp bilgi alabilirsiniz ben evimde ki temizlik ürünlerini kişisel bakım ürünlerini gıda takviyelerini hepsini bu markadan alıyorum 3 yıldır kullanıyorum bir şikayetim olmadı