Rbylmz Kızlar arkadaşlarımdan daha önce hamilelik yaşayanlardan vanilyalı dondurmanın bebeğe kilo aldırdığını duymuştum, siz ne diyorsunuz bu konuda 😊
Asyabuse Rbylmz şekerli sonuçta kilo aldırır ama sağlıklı mı orası meçhul bence. Şekeri yüksek olanların bebekleri kilolu doğuyor mesela buniyi bir şey değil ki 😞 dondurma tarzı bişeyler yemek istiyorsanız ben muzu donduruyorum sonra onu süte veya yoğurta katıyorum ceviz bal falan ekliyorum shake yapıyorum dondurma kadar katı olmasada soğuk soğuk oluyor 😇
2022bebeki Rbylmz Bebeğe de size de kilo.aldirir. Her kilo alimi bebek için sağlıklı olan değildir bebekler sonra şeker hassasiyeti ile doğuyor önemli olan sağlık 🤗
bademli_puding Rbylmz kiloyu bilmem ama fena halde dondurma aşeriyorum yemeğe korkuyorum öksürüğüm yeni kesildi bitti tekrar başlar korkusuna yiyemiyorum
Nurr_22_22 Rbylmz dondurma bebeğe değil size kilo aldırır hamileliğimin başı yaz ayiydi çok yedik doktorum kızdı sen kilo alıyorsun bebeğe yararı yok diye
Rbylmz bademli_puding lezzet olarak istiyorsa canınız erimesini bekleyip yiyin, ha soğukluğuysa can çeken kısmı bilemedim 🤷🏼♀️ 😂
Minigim38 Rbylmz kilo aldırır mi bilmiyorum gelişimi hep normal gitmişti hamile iken bulantımı kesen tek şeydi kışın ortasında buz dondurma vs yedim