nur34_ hilalaldemir44 perinatoloji yada radyoloji bolumunden alıyorsun ikiside yapiyor ama perinatoloji daha cok tercih ediliyor arastirip bak istersen canim bizi doktorum yonlendirdi hic ugrasmadk direk arayip randevu aldik gittik yaptik bitti oh
buseyldz00 hilalaldemir44 Gittiğim hastaneyi normal randevu almak için aradım onlar beni detaylı ultrason bölümüne yönlendirip, bağladılar
1prensannesiiiii hilalaldemir44 ilk önce normal kontrole gidiyorsun doktorun kayıt aciyo randevuyu öyle alabiliyosun perinatoloji den canım
Meltems53 1prensannesiiiii merhaba ben gittiğim hastaneden direkt perinatolojiye randevu aldım kendi doktorum detaylı yapmıyor başka doktora aldım. İlk önce normal muayene mi olacaktım? Randevu verdiler ama detaylı için. Özel bu arada.
1prensannesiiiii Meltems53 özeli bilmiyorum kuzum olabilir devlette kendi doktorun muayene edip kayıt açınca randevu alabiliyosun,randevu aldıysan normal muayene olmana gerek yok direk gidersin
cennetinsusu hilalaldemir44 Her yerde değişiyor sanırım. Ben devlete gidiyorum perinotoloji yapmıyor. Kadın doğumdan randevu alınıyor. Detaylı yaptıracağınız hastaneyi arayıp oradan bilgi alın bence her hastane farklı işliyor 🤗🌸