twinsmom_ Merhaba arkadaşlar 450 ml gonalf iğneyi şimdiye kadar 50 doz yaptım dün dozu 75 yükselttik bugün de 75 olarak yapmam gerekiyor fakat iğne de şuan 75 lik doz var mı onu anlayamıyorum eksik yapılınca iğneyi tekrar yazdırıp tekrar iğne yapma fikri strese sokuyor biraz tecrübeli arkadaşlar bu kademe de olan ilaçta 75lik doz çıkar mı acaba ilk kez kullandığım için emin olamıyorum her kademe 75 olarak mı ilerliyor çözemedim tam anlamıyla yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻😇
Sinemce__ twinsmom_ 150 kalmış gibi canım öyle görünüyor 75 cikar kac gün daha kullanacaksın. Başka ignen varsa diyelim ki 20lerde kaldi ilaç zaten duruyor kendisi diğer igneye geçip kalan dozu ondan ayarlayıp da yapabilirsin
twinsmom_ Sinemce__ bugün son olabilir o yüzden parayla da almak istemedim 1800₺ demiş eczane fiyatına reçetesiz doktora da yarın gidicem bugünü çıkarsın yarın doktorun söylediklerine göre yenisini yazdırırım diye düşündüm ilk kez kullanıyorum kalan dozlardan emin olamadım tam o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim 🙏🏻😇
Sinemce__ twinsmom_ rica ederim canim çıkar bugüne, yarına da yeter gibi ama istersen yaninda gotur igneyi devam edeceksen hemşireler bakıyor dozuna .
twinsmom_ Sinemce__ çok teşekkür ederim devam etmemiz gerekirse tekrar yazıcam ilacı demişti zaten doktorum ama dün gittik bugün tekrar gidemiyorum yarın kontrol günüm bugünü çıkarsam yeterli benim için 😇