TeacherrMom Merhabalar ikinci bebeğime hamileyim 24. Haftadayiz aralarında 27 ay olacak. Ssvd yapanlar olumlu olumsuz her türlü tecrübenize ve onerinize ihtiyacım var. 20. Haftadan beri pilates yapıyorum doktorumun önerisiyle bunların faydası olur mu normal doğum için. İlk gebeliğim 37. Haftada bebeğin gelişimi durduğu için sezaryen olmuştum yani açılma sancı su gelmesi Nisan vs bunları hiç tecrübe etmedim kontrolde gelişim durmuş acil sezaryen dediler ve hep normal doğum istedim. Nasip değilmiş ama bunda istiyorum fiyatları her ne kadar yüksek olsa da göze aldım. ( 20 bin civarı fiyatlar Kayseri de) her türlü önerilere açığım gözümü kararttim 😁
Pamuklarannesi Merhaba 13 ay ara ile ssvd yaptım, dikiş vs de olmadı elhamdülillah 🤲 sancı geç geldi sadece :) onun dışında hiç bir sorun yaşamadım , bebeğimi kucağıma aldım cataldan indim ve odama yürüyerek gittim , hayırlısı ise sana da nasip olsun inşallah:)
Duygusalanne Pamuklarannesi Nerde hangi doktorda yaptınız ssvd’yi? Birde bunun için doula vs eğitim alin öncelikle diyorlar bunu yaptınız mı ? Bende çok istiyorum aralarında 2 yaş olacak tam ama çok da korkuyorum ya bebeğe bir şey olursa diye, ssvd sürecinizi detaylıca anlatabilir misiniz rica etsem
Pamuklarannesi Bu arada çocukların doğum tarihleri, ilki sezeryan olan 19 Aralık 2019, ssvd olsan 27 Ocak 2021 tam 13 ay var aralarında :)