Nutelllaa dilann22 burnunu hafif hafif sık bırak topgina vur minik minik uyanır .uyanmazsa sarılık varsa değeri yükselir .bol bol emzir
Nutelllaa dilann22 sarılık değeri yükselmiş olabilir canım .ben mecbur öyle olunca sağıp biberonla siringayla ağzına sıkıyordum.iki saatte bı düzenli yapmaya başladım . hastanede kalmadan atlattık .zor biliyorum
sinoli Benimki de bugün öyleydi, ya ev çok sıcaktı ya ben az beslemiştim bilmiyorum ama bir tur mama verdim mecburen kendine geldi yoksa kalkmıyordu eşimde panik yaptı annem kendine getirtti mama karşıtı değilseniz bir seferlik deneyin.
Limonzeytin dilann22 yenidoğan bebeklerde sarılık olnca öyle oluyor benım kızımda öyleydi asla uyanmazdı yüzünü vücudunu ıslak bezle silerdm ama yok meğeese sarılık olmş bebekler 2 saatte bi yemezse kan şekerleri düşüyor ve hep uyuyorlar aç oldkları için mıncıklayn öpün kaldırın ıslak bezle vücudunu silin max. 2 saatte bi doyurun zorla uyandırın kan şekeri düşmesn ve sarılıkta zaten beslenerek düzeliyor ben çok zorlk yaşamştm uyku uyumuyodm doyurcam diye sütümde azdı mama takvyesi yaptmda doyurup atlattk o dönemi 1 ay sürmştü sarılık.
aysess dilann22 benim bebegimde devamli uyuyordu cimdiklesem canini yakacak sekilde ona bile uyanmiyordu. Bezini acmakta fayda etmiyordu. Sarilik da uyku yapiyormus. 5. Gun kontrolde 18 cikti degeri. Dr kuveze alicaz 15 ustu mudahale edilmeli dedi. Bende vermek istemedim kalsin aksam gelip alayim dedim artik en sonunda . Oglen birde verdik aksam yedi civari aldik 18 den 13 e dusmustu. Cok sukur. Sende sıkıntı etme canim belki senin oldugjn yerde imkanlar vardir odada anne yaninda isik veriyorlar artik. Bizim burasi cok kucuk bir yer imkanlar kisitli. O isik iyi geldi rengi bile acilmisti eve geldiginde. Evde biberonla sagdigim sutu verdim memede zorlandigi icin. Oyle boyle toparlandik gecti sariligi