Merveneg Pablo01 bugün 35. Haftama girdim. Erken doğum riskim var. Doktor endişelenme küveze girse bile kısa sürede çıkar dedi. Sende endişelenme
Pablo01 EmineDefneGokce cocuk içeride beslenemiyormus kan akışını begenmedi nts beğenmedi bugün yatırdılar takip ediyorlar nts girip çıkıyorum ciger gelistirici filan vuruyorlar sabahta doguma alinacam biraz korkuyorum
Symtk Pablo01 bende de kan akışında sıkıntı var 32. Haftadan beri sıkı takipteyim kilomuz çok az artıyor 😔 Allah yardımcımız olsun
Pablo01 Symtk doğurdum sabahh canımdan can gitti ne zormuş sezeryan cok acim var kizim yanimda degil 1 ay kuvezde kalacak benim icin cok zor oldu boyle hayal etmemistim ilk gebeligimi
Gns-gur Pablo01 Rabbim sizi kavuştursun canım hiç üzülme peki kaçıncı haftada öğrendin beslenemediğini bende de serklaj var erken doğum riskim var
mevo2023 Pablo01 canım hiç üzme kendini 1 aydan daha önce toparlar inşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın
Symtk Pablo01 Dua edeceğim zor bir ay olacak ama sağlıcakla gelmiş dünyaya çok şükür darısı bizim başımıza
Pablo01 Gns-gur amin canim 35 haftada öğrendim 35 haftada doğurdum yani dün ogrendim bugün doğurdum çok kötüyüm ama
Gns-gur Pablo01 Rabbim sizi kavuştursun haftası hiç kötü değil bende o haftalara gelmek için gün sayıyorum Allah bize bağışlasın