Deletedmom_116 Bugün cinsiyetimizi öğrendik şükür 🙈utangaç bir oğluş geliyomuş 💙Hislerim doğru çıktı herkes kız diyodu😂😂Analar yanılmaz
dilos011 Deletedmom_116 kaç haftalıksın Cnm bende erkek hissetmiştim belirtiler farklıydı kızım da benim tahmin de doğru çıktı 😊😃
Yasohamza Deletedmom_116 sağlıkla gelsin kaç haftalık kuzucuk valla banada kız diyen oluyor aşırı erkek olduğunu hissediyorum ana yüreciği demekki🤭
momlife317 Deletedmom_116 benim doktorum 15+5te cok inceledi gormek icin sonra yuzde yuz kiz dedi ama bilmiyorum kizimdaki gibi hissetmiyorum belki yasadigim belirtilerden detayliyi bekliyorum banada yaparmisin yorum https://imgyukle.com/i/J8J630
Gamze142536 Lyamayy benim ultrasonuma aşırı benziyor. Erkek gibi sanki😂 sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallah 🌸
Deletedmom_116 Lyamayy yanıltıcı bir resimm Bı çıkıntı var sanki ama kordonmu belli değil farklı resim varmi
Deletedmom_116 Yasohamza valla babası falan kız diyodu ben erkek diyodum hata ananesi bananesi biseyler yapiyodu ben pembe yapmayın boşuna dedim inanmadılar😂😂
Cennetkpln @Deletedmom_116 teşekkür ederim bende çok merak ediyorum 13.haftada pozisyonundan dolayı göremedi bir şey 2 hafta sonra gideceğim😭