HD1- 🌱21 tane zıbın (1-6 ay karışık) 🌱7 tane uzun kollu yenidoğan body 🌱5 tane yelek (1-6ay) 🌱7 tane bere 🌱10 tane çorap 🌱13 tane patikli/patiksiz alt (1-6 ay) 🌱1tane 5li hastane çıkışı 🌱Alt açma çantası 🌱Islak mendil 🌱Anne Bebek çantası 🌱Bebek sıvı deterjan + yumuşatıcı 🌱Yenidoğan şampuan 🌱5 adet salya bezi 🌱1 adet düz kafa yastığı 🌱1 adet Müslin battaniye Başka neler eksik aklıma gelmedi simdilik bunlar tamam 💗
Elfs HD1- çok almışsınız keşke bedenlere yayarak alsaydınız hemen büyüyorlar gerçekten. Bebek bedenleri hiç uymuyor bunu da göz önünde bulundurun. Benim bebeğim 5 aylıktan beri 9-12 aylık giyiyor. 8.750 kilo.
Rukiye24 HD1- tırnak makası, şampuan bebek yağı,kulak pamuğu, emzik olabilir,pişik kremi, bebek temizleme pamuğu,ateş ölçer, tarak,fizyolojik serum, burun aspiratörü, puset örtüsü, müslin, küvet seti,bebek için havlu, reflü yatağı aklıma gelenler
Elfs HD1- ev için organizer bir çanta alabilirsiniz büyük kolaylık sağlıyor. Reflü yatağı, nevresim, bebekler ilk doğduğunda çok kıpırdayıp kendilerini uyandırıyorlar sevi bebenin kundak kemeri var ben çok rahat etmiştim onu öneririm. Siz eksik olarak kıyafet mi sordunuz genel mi?
Oznurtopal Bebek küveti,filesi. Bebek yagi değil de losyonu alabilirsiniz yagi pek önerilmiyor. Bence gümüş kapak alınmalı. Bu öne bağlamak için ismine ne deniyor bilmiyorum salyasi vs aktığı zaman bağlamak için önlük/yakalık. Yelek, atesolcer, tarak, banyo süngeri, emzirme sutyeni/atleti
Oznurtopal Salya bezi demişsiniz zaten pardon. Ama salya bezi derken Ağız mendili diyorsanız sayısını arttırabilirsiniz ebebekte epey uygun 6li 12 liraya satılıyor
Oznurtopal HD1- ben de bilmiyorum da o kadar detayını ilk tecrübem 😅 ama bence özellikle elektronik alacağınız şeyler varsa önceliği onlara verin bebek arabası beşiği saymıyorum zaten onların fiyatı hep artıyor
Oznurtopal HD1- kulak içine zararlı evet sadece dışında kir varsa onun için kullanılıyor. Yoksa kulak içine asla sokulmamali
HanlarinMomysi HD1- kulak çubuğu kesinlikle almayın çok zararlı. Çocuk doktorum ağız mendili gibi yumuşak bir mendil ile temizlememi söylemişti
HD1- Oznurtopal benimde ilk 🤭. Elektronik alacağım şeyler yok sanırım ya. Yada benim aklıma gelmiyor 🥴
HD1- Elfs ya çoğu hediye geldi aslında. Kendi aldıklarım esnek olmasına ve bir beden büyük aldım sonra sıkıntı olmasın diye:)
Oznurtopal HD1- atesolcer alabilirsiniz fiyatı artar mutlaka. Onun dışında ben de elektronik bir şey almadım pek. Xiaomi termometre aldım oda nemini ve ısısını ölçmek için. Ev soğuk mu sıcak mi bebeği nasıl giydireyim bilmek için başka da almadım
HD1- poyrazvearya bahara doğru doğum var battaniyeleri hazır aslında listeye eklemeyi unutmuşum 😐. Yazlık kışlık mevsimlik battaniyler var ama eklemem gerekir mj başka