ZeyooZ Üç buçuk atarken bebişimizin hayalini kurduğumuz, heyecandan karnımıza ağrılar girerken sabırsızlıkla gelişini beklediğimiz bu günlerde gelin sarılalım sonra el ele tutuşup doğuruverelim 😂☺️👭 zaman destek olma zamanıdır kardeşlerim!!
mineeeee ZeyooZ ayyy ne guzel bizim daha 107 günümüz var.Sag salim insallah kucağınıza alirsiniz yavrunuzu
Sezen07 Haha ağrılar başladı mi benim kalça bel agrım başladı inşallah açılmam falan bişey vardır da boş yere cekmiyorumdur 😁😁 son 23 benimde ❣
ZeyooZ Sezen07 başlamaz mı beybisi yaaaa 30.hafta başladı leğen kemiği olsuuun bel kemiği olsuuuun allaaahım kırılıyo gibi azcık ayakta kalsam🤦🏼♀️ Bugünlerde biraz daha iyiyim ama bacak araları fena. Çatı ağrısı bu oluyo sanırım 🙄
Esra___ ZeyooZ o bacak arası ağrısı çok feci bende de 19 gün kaldı Doğuma yarın kontrol var inş kolayca hemencecik doğururuz hepimiz 😊
ZeyooZ Muhasebeci ayyyyy çok heyecanlııııı 😍 amin canım tek dileğimiz bu valla. Bu postta totem yapıcaz herkes bi avazda şap diye doğuruvercek☺️
ZeyooZ Sezen07 ah o baskılar🤦🏼♀️ Nası unuturum baskıları. Sanki 3gün tuvalete gitmemiş gbi, az sonra kafayı çıkarıvericekmiş gibi🤦🏼♀️
Oznurboluzun ZeyooZ eminim ki oyke olucak ♥️ama biz anneler dayanamıyoruz ne çekeceğimizi bilsekte o gün gelse diye bakıyoruz 😂
Defnemmm2301 Ne güzel ya hepinizin az kalmiş rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla olsunlar inşallah bizde böyle az kalırsa gün saymaya başlarız
ZeyooZ [bilinmeyen] yaaa 😕 benim geceleri sancım olmuyo ama dediğin gibi yatamıyorum dönemiyorum saat başı uyanıyorum hala sabah olmamış diye ağlayasım geliyo 🤦🏼♀️