Mucizem33 Sevgi-27 neden oyle birsey söylüyor ki cok saçma benim ki de küçüktü ultrasonda 5.+ 6 ama adete gore 6+.5 haftalikti . Doktorum küçük olduu icin kese kalp zor görünür dedi ama bana umutlanma demedi . 1. 2 Hafta ya belli olur canım içimi ferah tut sen
Karman34 Sevgi-27 geç döllenme olabilir mi ? Başka bir doktorada gidin bence geç döllenme olunca 15+ 15- olarak kabul ediliyor 12.haftaya gelindiği zaman tam belli oluyor bebeğin kaç haftalık olduğu
femme Sevgi-27 oyle demesı ne kadar sacma , bazen ultrasonda 4 ,5 gun ılerı yada gerı olabılıyor geç döllenme olabilir , baska doktora gıdın bence
Sevgi-27 Karman34 bende geç döllenme diye tahmin ediyorum ama doktorum hiç bir açıklama yapmiyo basindan beri hep strese soktu beni degisicem doktoru vallahi kafayı yedirtecek
Kbrakblut Benimkisi de geriden geliyordu 12. Hafta da yakaladı çok şükür ilerledikçe gününü yakalar inşallah
Sevgi-27 Kbrakblut bnm bildiğim doktorlar adet haftasi ve onun bı sonraki yumurta oluşum haftasını da ekliyorlar hamilelik hesaplarken yani en azından ben öyle biliyorum yani küçük çıkması normal mi sizce bu iki haftayı da göz önünde bulundurursak
Rwerdst Sevgi-27 ben yaşadım canım. Şuan 11+2 yiz arada 10 gün fark vardı. O farkı 4 e düşürdü. Belki şuan daha da düşmüş olabilir bilemiyorum. Geçen hafta gittim çünkü en son. Bence doktorunuzu değiştirin. Abuk subuk konuşmuş yani 🙄
Sevgi-27 Rwerdst maşallah 🧿 sorunsuz ilerler inşallah 🤲 abuk sabuk konuştu bencede ilk önce beta degerin çok düşük dedi artmiyo fazla dedi bir hafta sonra da kese çok küçük umutlanmayin fazla dedi 😬 sinir oldum 😬
GultenY Sevgi-27 son adet tarihim ayın 1 i di ama değerlere göre ayın 15 i kabul edelim denildi 2 hafta geç döllenme olduğu için 14 haftalık gözüküyor ama 12 haftalık aslında ve hiç bir sıkıntı yok gözün sakın korkmasın inşallah iyi haberleri de paylaşırsın ♥️
Sevgi-27 GultenY Allah razı olsun cevapladigin için inşallah burdan iyi haberlerimi de veririm sizlere ☺️
Gulsahponcik Sevgi-27 sakın canını sıkmamaynısı benim başıma geldi. Doktora gittiğimde adet gününe göre 5 haftalıktı ama doktor en fazla 2 buçuk 3 haftalık görünüyor 1nhaftansonea tekrar gel bi bakalım ne yapacağımıza karar verelim dedi. Kendimi tuttum 3 hafta sonra gittim kalp atışını duydum ve 8 haftalık dedi. Şimdi 18 haftalık olduk oğlumla canını sıkma sakın inşallah normal ilerliyordur