Merveozdemrr Twitter da okuduğum kadarıyla 12 sinde doktorlar bir gün çalışmayacaklarmış doğru mu tam da o güne randevum var 🫢
ikibaloglanannesi Merveozdemrr ben de 33’üm. Baktım şimdi cumaya da yokmuş randavu .Eşim de izin aldı perşembe için benimle gelecekti. Anlamadım hiç mi olmayacak doktor acaba🤦🏻♀️.
dilos011 Elifgoktug1 ikibaloglanannesi ben bugün aradım hastaneyi cuma günü verdi randevuyu ama bisey de demedi yani
Merveozdemrr ikibaloglanannesi sadece 12 Ocak demişler ama net bilmiyorum ben de cumaya çektim işim garanti olsun diye çok sıkıntı ya doğum yapsam artık kurtulurdum randevudan
Elifgoktug1 dilos011 hastane bilmiyor bu durumu pek sanirim ben hamileykende ayni sorunu yasadim gundem takip etmek lazim netten bakabilirsiniz 12 ocakta doktorlar grevde mi seklinde yazip.
Merveozdemrr dilos011 ben de aradım bir şey demediler ama yaparlar diye düşünüyorum bir kez daha grev yaptılar bu şekilde çünkü
Merveozdemrr YagmurAnnesi valla normalde bugün gitmem gerekirken mecbur randevu yok diye cumaya gideceğim