mervee67 İlk doğumumda hiç olmamıştı, şu an 4 gündür ayağa kalkıp oturamıyorum beynim sıkışıyor sanki çok şiddetli bir ağrı, bol kahve su tüketiyorum, başka şekilde atlatan varsa yazsın çok caresiz kaldim
Bebekliannee mervee67 parol arveles alabilirisn. Çok çok dayanılmaz ise hastanede serumdan ağrı kesici alabilriisn. Ben başımı çok sıkı yazma ile bağlamıştım enseme de buz koymuştum iyi gelmişti
strawbery mervee67 canim eger cok siddetli ise dogum yaptigim doktoruna got ve agri kesici serum vurul benim oype gecmisti ve bol kahve
Kismasali mervee67 bir hafta on gün devam edebilir benim de öyle olmuştu Allahim düşmanıma vermesin korkunç bir agriydi😓En son dayanamayıp serum taktirmistim sonra geçmişti hemen.Cok geçmiş olsun
rain26 Bende aynı şekilde ilkinde yasamadim ama 2. De çok yaşadım boynumu tutamıyordum ayağa kalkınca artan bir ağrı oluyordu özellikle. Doktora kontrole gittiğimde sırt üstü dinlenmemi söyledi eğer yanınızda biri varsa sırt üstü yatın ve dinlenin. Çocuğu emzirmeye kalkın sadece 2 gün o şekilde dinlendim bide kahveyi 3 4 fincana çıkarttım o 2 gün sonunda geçti.