Mrviso28 Günaydın arkadaşlar size danışmak istiyorum , dün ikili teste girdiğim de doktor bana bebek te kıllı bir bebek dedi söylediler mi sana dedi 12+2 deyim sizce ne demek istedi ??
poyrazvearya Mrviso28 Hayatımda böyle saçma bir şey duymadım ikili testde bunu nasıl anlamış bu nasıl bir üslûp nasıl bir doktor acil o doktorunu bırakın
Esraliiii Mrviso28 evet deseydiniz babası kurt adamdır da 😁😁ben sacı var mı diye sordum o da ileri zamanda yani Dr ters bakmıştı
Kelebekk-0307 Mrviso28 bebekler zaten anne karnında tüylü olur lanugo tüyleri olur onlari korumasi icin doguma kadar da dökülür ve ilk kakasiyla atılır ondan bahsetmiştir bence diğer türlüsü mümkün değil yani atmıştır daha 12 haftalık bebek minicik
Mrviso28 Devlet hastanesinde ikili test için gittim aslında benim normalde doktorum değil bende sizin gibi şaşırdım
poyrazvearya Mrviso28 bir daha hiç bir şey için tercih etmeyin aptal mıdır nedir böyle bir şey mümkün değil o tüyleri gördü diyelim onlar dökülecek olan tüyler kıllı sensin deseydin 😀
Sellmaseellma Kıllı olabilir bu normal yenidoğan bebek sonuçta benim teyze kızı erkek doğurdu bebeğin yüzü kıldan görünmüyordu 6 ay olana kadar temizlendi yüzü gözü yapcak bişey yok ona yani