Rumeyysaaanur Aylin355 son 30 günümüz kaldı heyecanımı çok fazla yaşayamıyorum maalesef umarım doğurduktan sonra yaşadığım olumsuz şeylerin etkisinden kurtulurum bebeğime güzel bir annelik babalık yaparım
Hulya19s ardaada Dr gün verdi mi benim de sizinle aynı viral enfeksiyonum ve öksürüğüm var bana vermedi
SebnemAdina Merhabalar. 2gundur bende de gozukuyor. Wu N 34+2 olduk. Gun sayiyorum. Karnimda bayagi agrilar olustu bebek harketindenmidir ya nedir bilmiyorum. Birazda tedirginim. Insallah hepimiz sag salim kucagimiza alalaim bebeklerimizi.
ardaada Hulya19s şu an tam 36+6 dayım. 34. Haftadayken ayın 23 ünde alırız dedi. Tam 38+5 oluyor o zaman. Sonradan gün değiştirir mi bilmşyorum ama şimdişik 23 ü diyor.
zeynepaylaipek Aylin355 bana da geldio buton ama valla ilk kızımda yüzde yüzü tamamladik hala doğmadı bekledim öyle 😅 o yüzden buton beni heyecanlandirmiyor
Hulya19s ardaada bana henüz gün verilmedi sizinle aynı benim de 37.3 şu an sezaryen olacak 20 sınde randevum var gün alacağım inşallah 20 si için
Ksmmett Sanırım rekor bende 9 gün kaldı 19 Ocak normal doğum olucak suni sancı verilecek nişanım bile gelmişti 1 hafta önce ama kızın gelesi yok mecbur suni verilecek 😂
Elifffyusa 36+2 deyim haftaya kontrolum vardi ama dayanamadım cumaya aldım zaten 34 te gitmiştim 2 hafta sonra gel demişti ben 3. Haftaya almıştım dayanamadim bu seferde bakalım ne diyecek doktorum 2. Sezaryenim gün verir mi bilmiyorum
Minitomubeklerken Aylin355 nereden geliyor o buton? Uygulama için mi söylüyorsunuz? Bir standardı vardır diye düşünüyorum uygulama ise.