Aylin355 Benim daha erken bugün 34 haftalık olduk son 42 gün ama bebiş doğdu butonu çıktı görünce bi tuhaf oldum inşallah zamanında gelir bebişim 💞 Sizde durumlar nasıl kaç gününüz kaldı annişler
Eldgrn Aylin355 son 43 kaldı 33+6 olduk kızçemle sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz az kaldı şükür belim çok ağrıdı kalktım mecbur salona yattim birde nefes darlığı ilerledi vardı kaç gündür zaten şimdi biraz daha ciddilesti şükür yine bu halime gece çok sabit kaldığımdam bel ağrım
Mariam2 Aylin355 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim yarın doğum ve biraz da korkuyorum sezaryen olacak
didimom Aylin355 son 39 günüm benim de 😍 sezaryen olacağı için 29 diyebiliriz hatta 🙈 reflü dışında sorunum yok çok şükür
Aylin355 Eldgrn Dün sabah nefes darlığı beni de çok zorladı geceleri de sağa sola dönmek bile ağrılı oluyor ama son günlerimiz artık inşallah kolaylıkla atlatırız, benimki de kız günlerimiz de aynı bakalım ne zaman gelecekler
Eldgrn Aylin355 bakalım merakla bekliyorum bende ne zaman geleceğini çok zor yatakta dönmek o acı tarifsiz oluyor sabaha kadar nasıl bu bel ağrısına dayanmisim uyumuşum dayak yemiş gibiyim koltuğa yattım da rahatladım şimdi
Fatosca didimom canım niye sezeryan olduğu için 10 gün erken söyledin öyle mi oluyo 10 gün erken mi alıyolar bebitoyu
kbralya01 Aylin355 37. Haftaya girdik kızımla son 21 gün 🥹 dün gece ilk defa ara ara çok yalancısancı girdi ay çok korkuyorum artık ya her an herşey olabilir 🥲
Gmz-gmz didimom benm kalp kapagımda problem var o yüzden 37 canım keşke 39 kadar dursa ama kabul emtedi doktor