Mrym9355 Kızlar 32.haftamdamdayım duş aldım tam yatıyorum derken beni bir kaşıntı tuttu önce kollarım gece ilerleyen saatlerde heryerim kaşınmaya başladı çok kötüyüm şuan kaşıntıdan varmı benim gibi olan neler yaptınız uyuyamıyorum 😔😔😔
1aysekaplan Mrym9355 tam benimde o haftad abaslamisti hala devam ediyo ayaklarım kollarim ellerim hep kasiniyo akşamları özellikle doktorda gittim birşey çıkmadı hormon seviyesi artınca olurmuş yada vücut kuruluğundan
Suelifemir Mrym9355 ay bende de var ya gece 11 olunca başlıyor 1 saat kaşınıyorum uyuyamıyorumda aynı 32 de başladı şuan 34 haftalık ğım
RabiaKose Mrym9355 hamilelikte son aylarda kaşıntı oluyor değerlerinize mutlaka baktırın doktorunuza soyleyin. İlk gebeliğim de mafoldummm çok şükür degerlerimde sıkıntı yoktu ama doktorum hamilelikte olduğunu soyledi bana Özel bir krem vermişti onu sürüyordum sürekli ama vücudum çok kötü olmuştu. Şimdi yeni hamile olduğumu öğrendim aklıma hemen kasintilarim geldi 😬😑
Mrym9355 Suelifemir hala geçmedimi kaşıntın benim yarın doktor kontrolüm var söyleyeceğim deli oldum kaşınmaktan 🙈
gygy1234 Mrym9355 inşallah değildir benimkisi benek çıkmıyor du yara oluyor du şuan bile hep bacaklarım leke oldu o yaralardan Allah kimseye göstermesin