Nilgunaksudizdar Betulrtap Sırtımada yastık koyayım diyorumda yatakta yer kalmıyor eşime tam eziyet ya bir an önce kucağımıza alalım bebişleride rahat edelim 😂
Ayse_2721 Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim sağıma soluma çok dönüyorum uyku içinde geçen bu bı sıkıntı yaratır mı geçen kontrolde dikkat edilmesi gerektiğini duydum ama
nkizilates Ahsenveannesi herkesn bünyesi farklıdır o yüzden erken geç olarak düşünme daralma bayılma hissi varsa sol yada sağa yat canım 🙂
Minikmucizemmm26 z2944 bu haftalarda bişey olmaz diye düşünüyorum ben 9+5 im şuan da hep yüz üstü yatıyorum neredeyse
Denos z2944 Yatamıyorum canım bir sağa bir sola dönüyorum her dönmede uyanıyorum çünkü desteksiz iğne batıyor gibi oluyor 36 haftalığım her sabah kalktığımdada bacaklarım ağrıyor sağdan soldan üstlerine yatmaktan artık vücut ağır bazen kaldırmıyor ☹️
gamzeakin__ Sağ sol sırt üstü yatıyorum doktorum herhangi gibi sorun olacak demedi kimseyi takma herkes illa bir kup bulacak
Betulrtap Nilgunaksudizdar aaa aynı ben artık duvar oricez ortaya 😂 geceler zaten haram oldu ne yapcaz bilmiyorum 🤷♂️
Betulrtap Nilgunaksudizdar bide bizim yatağımız çok yüksek artık çıkmakta çok zorlanıyorum bazen koltuk daah rahat oluyor 😀
Nilgunaksudizdar Betulrtap Kız aynı evde mi yaşıyoruz tövbe 😂 bizimde çok yüksek kayarak iniyorum hep yada eşim elimden tutup indiriyor artık salonda yatıcaz gece düşerim falan diye korkuyoruz malum 100 kere tuvalete kalkınca 😂😂
Betulrtap Nilgunaksudizdar galiba olabilir 😂 koltuk daha rahat arkadan destekli açmıyorum koltuğu öylece yatıyorum 😅👌
AdinsMom Dark658 magnezyum başladım 1 haftadır ama yok uzanır pozisyonda yatınca da kalçam kopucakmış gibi ağrıyo 😭