ilkanneyim06 Kızlar merhaba 31 hftlığız göğüslerim şimdiden yara oluyo ayva çekirdeği falan denedim jel yaptım vs biraz rahatladı ama belli ki çocuk emdikce yara olacak çok hassas zaten ben yinede gümüş kapaklardan alıyım diyorum çok duyup görüyorum sosyal medyada kullanan ve memnun kalan var mı işe yarıyor my
Nedime54 ilkanneyim06 32 . Haftadan beri yatmadan önce lansinoh sürüyorum meme uçlarıma 33 de gümüş kapak aldım aklıma geldikçe takıyordum artık 37 tim günde 2-3 saat gümüş kapağı mutlaka takıyorum sabah uyanıp karnıma yağ sürerken yine lansinoh sürüyorum gece yatarken de lansinoh sürüyorum meme uçlarım çok hassastır normalde de şimdiden hazırlanıyorum yara olmasın diye uğraşıyorum
Zeynepz ilkanneyim06 kullandım ilk doğumumda ve çokkk memnun kaldım çevremde hamilelere ilk alın dediğim şeylerden biri en uygun olanını almıştım trendyoldan silverbell markası 999 ayar hiç bi şey olmadı 40 ım çıkana kadar hiç çıkarmadım sonra çıkardım
Feyzanureti 37+1 haftalık hamileyim ben e bebekten almıştım gümüş kapak lansinoh marka krem almıştım yara olursa diye artık bu haftadan sonra kullanmaya başlıycam. Gümüş kapağı baya övülüyor yaşayıp görücez😊
gizemakay Yara kremi kullanıp iyileşemeyen gördümde, gümüş kapak kullanıp iyileşmeyen görmedim 😅 o derece araştırdım yani. Henüz alıp kullanmadım. Eğer yaram olursa e bebek magazasından hemen aldırırım birine :) henüz dogum yapmadım