Gulsah1995 Kızlar bebek kıyafetlerini ilk yıkamada kurutma makinasına atan var mı ? Hangi programa attınız ? Küçülme yaptı mı ?
minik_koala_ve_annesi Gulsah1995 arcelik benimki bebek programi hijyen diye geciyo tamamen kurutuyor sorun yasamadim cekmede utulemiyorumda artik kirisiksiz cikiyor🥰
[silindi] Gulsah1995 benim makinem bosch ama çektiriyor bence o yüzden bebek kıyafetlerini atamıyorum kurutmaya🫤
Sirkelimon minik_koala_ve_annesi ben de önce hijyende atıyorum sonra pamuklu ekstra kuruda çalıştırıyorum tamamen kurusun diye
Gulsah1995 Bende bugün attım kurutmaya karma programı vardı ona attım 1saat 40 dk sanki çekmiş gibi geldi gözüme ya 😢 Beko marka makınam
2kidsmoms Gulsah1995 evet bazı markalar küçülme yapıyor benim de yaptı Beko markası. Sentetiklerde kurutuyorum ne yıkarsam yıkayım nemli çıkarsa 2. Kere çalıştırıyorum
gmzzmg Ben 4 aydır atıyorum 2 günde bir bazı tulumlar çekiyor. ama ikiz bebeğin çamaşırı çok oluyor telde kurutmakla asla uğraşamam çekerse çeksin diyorum 😀
Gulsah1995 Aslında benim başka bir yerde zaten kurutma şansım yok mecbur kurutmaya atmak zorundayım ama kıyamıyorum 😂😂
fatimayazici Bende ikiz bebeklerimin hastane çantasını hazirlak için yikayacagim kurutucu konusunda emin olamadım zaten prematüre kıyafetleri