MaviK Rmysalya ben anlamıyorum canım ama çok erken kese bu haftalarda değişkenlik gösteriyor. 10. Haftadan sonra daha net bilgi olabilir. Benim profilde cinsiyetle alakalı başlık açtım orada yorum yapan arkadaşlar var girip bak onlara yorum olarak atarsan cevaplarlar yine de ☺️
Emmu Rmysalya canım doğru degil bana herkes hiledeyse göre kız dedi 17 haftlaıkken netleşti erkek kese doğru degil o anki ultrasona göre yani
Opecert Rmysalya keseden cinsiyet belli oluyo mu bilmiyorum ama benm kesemin birebir aynısı suan 30 haftadayım oglum olacak
Aysemm44 Rmysalya Daha yeni gördüm tahminim doğru çıkmış sağlıkla doğsun inşallah 😂şimdiye kdr hiçbir tahminim yanlış çıkmamıştır ahahaha
s100516 Mustafayigitvebeytugannesi merhaba bende paylaştım profilimden bakarmısınız cinsiyet tahmininizi merak ediyorum 😊
Mustafayigitvebeytugannesi s100516 canım erkek bebek kafa yapısı özellikle erkeğe benziyor. Doktor hiç tahmin etmedi mi. 😊
s100516 Mustafayigitvebeytugannesi hayır etmedi daha erken dedi 1 ay sonra ki kontrolde belli olur dedi
Elifgamzee Bence tahminlere kendinizi kaptırmayın bana hep kız dendi tüm tahminleri yaptım çin takvimi kesede görünümü daha ne varsa hep kıza çıkıyordu kız diye gissettim hep ama oğlum oluyor alışma süreci zor oluyor sonra