Yasohamza Anneler 17+2yim doktorum önce erkeğe benzetti tam olmamakla birlikte şimdide kıza benziyor dedi yine emin değil neden net bilemiyorlar o kadar tecrübeliler artık ya
kbra19 Yasohamza yani haftanızda baya büyük çocuğun pozisyonumu uygun değil ne kadar çok değişen cinsiyet var
Yasohamza kbra19 çok arada konuştu ilk gebeliğimde ısrarla kıza benzeten doktorum detaylı ultrasonda erkek çıkmasına rağmen diretmişti bence doktorda çok önemli bu konuda
Esra-06g Yasohamza bence doktorla alakalı bazı doktorlar çok erken cinsiyetlerini söylüyorlar benimkine de 12 haftalık kız dedi 15 hafta da erkek olduğunu öğrendim başka doktor dedi
gamzeserenn Bizede 12+5 erkeğe benziyor dedi 16 da tekrar gideceğim bu değişme postlarını görünce takılıyor aklıma aceba değişir mi bizim de
Esra-06g gamzeserenn aynen buradaki postlar kafa karıştırıyor biraz ben dün ayrıntılı ultrason için gittim anca içime sindi valla hep ya değişir se 🙈 tabiki en hayırlısı neyse o olsun ama işte tahminde bulununca insan kendini alıştırıyor valla 😇
gamzeserenn Esra-06g gözünüz aydın artık sizin bizim detaylıya çok var yaa nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 🫠
Esra-06g gamzeserenn teşekkür ederim canım 🥰 inşallah sizin de Allah gönlünüze göre verir 😇 inanın zaman o kadar çabuk geçiyor ki bir baktım 22 haftalık olduk
gamzeserenn Esra-06g Bir oğlum var birde kız var gönlümde ama hayırlı sağlıklı oluşunda gerisi çok önemli değil 🙏 rica ederim Allah kolay doğumla kavuşmayı nasip eder inşallah 🙏🌸
Esra-06g gamzeserenn inşallah Allah gönlüne göre verir canım amin teşekkür ederim cümlemizin inşallah 😇🙏