Merve-fatih Haftadayım özel bölgemde birkaç gündür ağrı var bugün daha da yoğunlaştı. Yaşayan var mı bu durumu ?
Tubatgn Merve-fatih Evet canım çatı kemiğimiz genişliyor doğuma son hazırlıklarını yapıyor vücudumuz 🥹
meraklianneadayi23 Merve-fatih 33.haftamdayım 2 haftadır var sanki biri tekme atmış gibi özellikle geceleri ağrım artıyor çatı ağrısı diyorlar doktoruöa sormadım henüz ams dayanılmaz bir ağrı.
Gulsahponcik Feyzanureti 18. Hafta da yaşamışmıydınız böyle bir ağrı sanki regl olacakmış gibi normal mi bu tarz ağrılar
Merve-fatih Gulsahponcik hiç hatırlamıyorum 18. Haftamı hamilelik çok güzel unutkanlık yaptı da bende 🤭🫢
Gulsahponcik Feyzanureti ohh içime su serptiniz ilk gebeliğim ve aşırı pimpirikli oldum nedenini bilmeden dün belim tutuldu peşine bu kasık ağrısı girince ayvsh eyvah diye dolanıp durdum evde akşam üzeri geçti çok şükür ama arada bir yokluyor yine 🤭
Feyzanureti Gulsahponcik Endişelenmenize gerek yok. İyiyi düşünün hep yoksa kafayı yirsiniz ben gibi 😂
Feyzanureti Eda0135 Yarın kontrolüm var hem devlet hem özel takipliyim. Çatı muayenesi bile olmadım daha net bişi söylemediler bana🥲🥲
Gecee1 Benimde 27 haftamdayim yaklaşık 3 haftayı geçti agriyo sürekli kalkınca sağa sola dönünce acaba magnezyum eksikliğinden mi yapiyo
Dequens 19.haftdan beri alt tarafım zonkluyor nasıl.bir ağrıdır anlamadım yürürken özellikle kramp giriyor sanki bu çatı ağrısı erkn başladı endişeliyim kızlar erkn doğum belirtisi diolar 😭
Merve-fatih Evet evet Pelvik - çatı ağrısıymış bugün NST yapıldı. Normalmiş, olurmuş her gebede ya da olması beklenirmiş son haftalarda özellikle. İyi gidiyorum derken yürümem bile değişti 🙁 hepimize kolaylıklar diliyorum güzel anneler 🌸🌼