Gamze1606 Kizlar bugün kontrole gittim 27 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 811 gram dedi bana çok az geldi sizce nasıl ayrıca ulstrayon da 25 +5 günlük gözüküyor zayıf bebekmi olucak
Aselsmoms Gamze1606 muz,kaşar peyniri,helva ,tahin pekmez ,bulgur ,kefir ,ıspanak ,süt bunlar güzel kilo aldırıyor bebeğe canım 🥰
Dilaraa23 Gamze1606 Yanlış bilmiyorsam 25. Haftada gözüküyorsa ve 800 lerdeyse kilosu güzel. 1 2 hafta ileri geri olabilir normal sayılır demişti dr bana. Benimde 28. Haftam olması gerekiyorken 27 gözüküyor mesela. Yani 27 haftaya göre hesaplanmıyor 25 haftaya göre kilosu iyi sizinkinin
Sudedemirer Bence iyi 27. Haftada 800 gramdı 31+6 da 2.050 dı 30 haftadan sonra hızlı almaya başladı benimki 30+0 da 1.250 dı ama muz çok yiyorum günlük 4 tane muz yiyorum birde süt çok içmeye başladım sütle ürünleri ve muz baya kilo aldırıyor özellikle muz
emelsari262 Aynı postu bende açtım kuzum 27 haftaligim ve 26 hafta olarak gözüküyor 800grm dedi doktor iyi dedi ama bana cok zatif geldi bende burda bekliyeyim ne kilo aldirir acaba bebege
Edda28 emelsari262 canım günde iki muz iki bardak süt ve bolca kaşar peyniri ye farkı görürsün inşallah
Luba 24+4 Hafta da 701 gram çıktı bebeğim erkek bebiş ama benim suyum sınırdaymış o yüzden iri bir bebek dedi doktorum ama böyle gidersede normal doğum çok zor diye belirtiyor tabiki.Ama gerçekten muz kaşar falan çok aldırıyormuş bebişe bana muzu yasakladı doktor mesela😂
Sd_gulerer88 Benimde 22 haftamda detaylida 535gr dı. Seker yüklemesi icin 26 haftada gel dedi ben 27 de gitmeyi dusunuyorum muz sut kefir ayran meyva kuruyemis ne var ne yok yiyorum fakat gunde şu şu kadar diye hesap yapmiyorum :))