Gmzkrgz Arkadaşlar, şuan Bezmi aleme diyorum 17 haftaligim. Fakat ozelde bir doktor , hastane bulmam lazımm. Memnun kaldığınız doktor var mi ? Fiyatlar nedir
aogoya Gmzkrgz bht clinic tema hastanesine gidiyorum Neslihan bahatta takipliyim harika ötesi bir doktor muayenesi 780 normal doğum Şubat sonuna kadar 16.500 sezaryen 18.500 suda doğum 24.500 1 marttan sonra normal doğum 24.500 çıkıyormuş
Gulsah1995 Gmzkrgz Medıcıne hospitalist e gidiyorum doktorumuz tea tavadze çok tatlı ve ilgili bir doktor
Mukadder666 Gmzkrgz adini hatırlamıyorum ama meltem hastanesinde bir hocayi cok methediyorlar oraya bir bakin derim cok yakin olmasada fena degil
iremm34 Özel güneşli erdem hastanesi doktor Mihriban musayeva toptaş ben çok memnunum fiyatlarda gayet uygun en son yılbaşı öncesi gittim 250 TL idi 2023 zammı gelmiş olabilir ama çok mükemmel bir doktor tavsiye ederim
ABoyAndTwinsBoysMoms aogoya merhaba. Ben de Neslihan hocaya gittim. Kendisinden de memnun kaldım ama Sare davutoğlu’na da randevu aldım bu hafta içi için. İkisi arasında siz kimi önerirsiniz. Daha önce farklı bir postta Sare hanım’a da gittiğinizi yazmışsınız orda gördüm. Net olarak bir türlü karar veremiyorum. Sare Hoca daha kıdemlidir diye düşünüyorum bir yandan. Bir de çok güven veriyor konuşmaları. İnternetten baya bir takip ettim kendisini. Bht de Memorial de fiyat olarak birbirine yakın. İkisi de oldukça yüksek. İkiz gebelik benimkisi o yüzden fazla seçiciyim 🥺
Edda28 Kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor kendisi istagramdan da bakabilirsiniz dr. Eraybalcan oğlumu onda doğum yaptım çok memnun kaldım kendine şuan muayenene açtı ama baya uygun fiyatı güneşli meydan da kalıyor kliniği
Edda28 1mucize ben şuan gidemiyorum uzak kaldığı için ama sürekli takipteyim yeni yıldan önce 300 dü ufak da zam olacak diyordu ya 350 dir ya 400 istagramdan bakın orda asistanın numarası var arayıp bilgi alabilirsiniz ama kesinlikle memnun kalacağınız bir doktor uzak olmasam hiç düşünmeden giderdim
Gulsah1995 Gmzkrgz Muayene ücreti ben çalışan yakını olduğum için 250 verıyorum sanırım normal 350 doğum için fiyat bilgisi vermediler yeni yılda gitmedim dahab
MaviJournal Güneşli Erdem hastanesi, Matanet Aliyeva. Çok güleryüzlü, samimi ve kibar. Rahat rahat konuşabiliyorsunuz, aklınıza takılanları sorabiliyorsunuz. 350 tl muayenesi.
aogoya ABoyAndTwinsBoysMoms açıkçası Sare hanım çok çok değerli benim için ben memorialdaki doğum fiyatları hakkında bir bilgim yok sanırım bayağı yükseldi bht ye göre doktor yorumu olarak söylim size Sare hanımın dokunuşu bakışı bile bir anne şefkati veriyor size o yönü beni çok rahatlatıyordu çok çok farklı bir enerjisi vardı ama randevu bulmak olana ulaşmak biraz zordu o yüzden hamileliğimde ben Neslihan hocayı tercih ettim muayene ücreti nedir bilgim yok şuan ama gittiğim süreçte bil bu 1 yıl öncesinde 800 dü şuan Neslihan hoca 780 mesela onun dışında Sare hanımda mesela 12 de randevu aldıysanız bile 1 den önce asla girmiyorsunuz okdr yoğun ve uzun tutuyorki hastaları içerde evet çok güzel aslında ama bi yerden sonra birazcık rahatsız ediyor sizi, oraya girdikten sonra tabi beklemenize değiyor sizlik bir sıkıntı olmasada eşiniz sizin gibi anlamadığından söylenmeye başlıyor 😂 bende öyle olmuştu çok değerli bir doktor arada mutlaka farkı göreceksiniz ama Neslihan hocada doğum yapan arkadaşlarım var onlarda aşırı olmlu yorum almıştım ve ben tanıştığımda hiç bir soruma geç cevap vermedi saat kaç olursa olsun özel ebe tavsiye etti ebeler direk cevap verebiliyor size doktora ulaşıyor
aogoya ABoyAndTwinsBoysMoms çok uzun yazmışım ama kıyas yapamıyorum ikisi çok ayrı yeti var Sare hanımın bilgilerinden ve deneyimlerinden şüphe etmeksizin çok rahat bir şekilde gittim sadece bekleme ve fiyatlar ve aynı zamanda annemlere uzak olması beni biraz Neslihan hocaya itti ve Neslihan hocadan randevu aldıktan sonra iyiki dedirtti tabi o ayrı Neslihan hocada branşında çok çok iyi bir doktor sizde görmüşsünüzdür Bebişlerinizi en hayırlı en sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah gönlünüzün içinizin rahat ettiği doktorla ilerlemeniz çok önemli inşallah en doğru kararı siz vereceksinizdir
ABoyAndTwinsBoysMoms aogoya ay çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Sare hocanın muayene ücreti 1200₺ şuan. Ve bht ile memorial arasında çok fiyat farkı yok ikisi de birbirine yakın. Bht bana daha yakın aslında ama eşim orayı pek istemiyor. Sare hocada da erken saatte randevu alınınca daha rahat girmiyormuş içeri sanırım ben eşimin iş durumundan dolayı saat 4 e alabildim. Bakalım randevu sonucuna göre değerlendirme yapsam daha iyi olacak sanırım. İkizleri normal doğum istiyorum o yüzden Sare hoca bana çok güven verdi. Neslihan hoca da normal doğum yaptırırız dedi gerçi ama dediğim gibi ikisini de görüp ona göre karar vermek daha iyi olacak gibi. 🤗
aogoya ABoyAndTwinsBoysMoms çok iyi yapmışsınız Sare hanıma gitmekle eminim çok çok memnun kalacaksınız ikiz gebeliklerini bilmiyorum ama Sare hanımda normal doğumu sonuna kadar destekleyen bir doktor Sezaryen sonrası normal doğum yaptıran bir doktor bir arkadaşıma öyle doğurtmuştu :)) mutlaka yazın banada yorumunuzu merak ederim 😅
rumeyshaan medipol megada didem altin ozupak hanima gidiyorum tatli ve ilgili bir doktor kendisi bir kere de gulseren hanima gitmistim o da cok iyiydi ikisinde de ucret ayni 650 ama duygu hanimi cok ovenlee var ucreti 950 kusur olmasi lazim 😂