cemilev bnkmmki Vallaha detaylı her yerde 500 canim benim gittiğim hastane ben 350 ödemiştim istersen sor oraya arayıp kaça cekiyorlar diye
tugbamert Smblmvlt bende aynı şekilde 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum allah hepimize sabır ve iç ferahlığı nasip etsin böyle günler sayarak geçmiyor
cemilev bnkmmki 365 tl mis cnm şanslısın😁 dışardan da hasta alıyorlarmış istersen veriyim numarayı randevu al istediğin gün e
glam tugbamert harmony test ile aynı şey mi hiç bilmiyorum ama benim yaptırdığım sanırım harmony testti. Yurtdışına kan örneği gönderilen
Taqooo Benım yasım 38 yasa baglı rısk çıktı ıkılı taramada doktorumun tavsıyesı ıle acıbadem eskısehırde 2613 tl odedim test sonuclarım guzel çıktı Allaha sukur 15 gun boyunca inanın kendımı yedım bitırdım .Ama ıyıkıde yaptırmişim cunku 74 tane hastslığında prametrelerıne bakılıyor içiniz rahat olsun inşşllh guzel sonuclar alırsınız
Smblmvlt Yagmurbebeginannesi evet aldım çok şükür temiz çıktı insallah herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına:))
Yagmurbebeginannesi Smblmvlt çok mutlu oldum gerçekten sizin adınıza yaşayan bilir anca Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin