Sinemmeras Bebeğin sağlıklı olup olmadığını %95 oranında belirleyen bi test down sendromu gibi şüphelerde yaptırılıyor kromozomsol hastalıkların tespiti için
Sinemmeras Defnemmm2301 detaylı ultrasonda eğer bebekte bir sorun görülürse kesin olarak tanı koymak amaclı yapılan 2500 -3000 tl civarı yapılan genetik test
tugbamert Bende yaptırdım ikili testte ultrason ölçümleri gayet iyiydi sadece kan değerinde bi sorun görmüş doktorum istersen içini rahatlatmak için yaptır dedi 4 farklı doktora gösterdim hiçbiri bu değerlerde gerekli olmadığını söyledi ama içim rahat etmedi bende dün verdim kan sonuçların gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla size soracağım test sonucunda yine bir oran mı veriyo?
bnkmmki tugbamert merhaba ıkılıde cıkan oran neydı de yaptırdını doktorlar bana kalırsa testı pazarlamak ıcın yapıyorlar moral bozmak ıcın bana da dedıler cunku cıkan sonuca göre degısen bırsey de olmuyormus
Sinemmeras Bende yaptiricaktim çünkü bağırsak parlaklığı vardi bebeğimden bunun da sebebi bebeğin zeka özürlü olmasıymış kesin tanı da ancak bu genetik test ile konulabilirmiş o yüzden testi tavsiye etmislerdi bize
tugbamert bnkmmki 1/400 oran galiba ama ultrason sonuçları gayet iyi dedi 4 doktorda bende çok arada kaldım içime bi kere kurt düştü yaptırdım bakalım allahım inşallah bi sorun çıkmaz 🙏
bnkmmki tugbamert çıkmaz ınsallah canım 1/481 benımde detaylıya kadar beklıcem bende sonucta kan versekte çaresı yok🤷🏻♀️
bnkmmki cemilev bence doktorların kandırması baska bısey degıl 28 ne ki Allah askına ınsanlara 40 tanyaptırılıyor
Smblmvlt Bende dün yaptırdım 3lü testim 174:1 geldi.. ikili normaldi ayrintili ultrasonda normal ama risk var sonuçta Insallah herkesin temiz çıkar bir haftadır ağlamaktan mahvoldum
bnkmmki Smblmvlt ay nolur uzulmeyın kac kısıden duyduysam herkesın yanlıs vede cocuklar sağlam saglıklı o kadar ıyı anlıyorumkı ultrosan normal se dusunmeyın hamılelıgınız zehır olmasın sizede bebegede aklım olsa sımdıkı asla yaptırmazdım