kucukkalbimm 13haftaya girdik 3gun sonra kontrole gidicem cinsiyeti görmek için inşallah gösterir kendini gitmeden önce yediğiniz birşey varmı kızlar çok merak ediyoruz artikk❤️❤️
Kubra2423 kucukkalbimm merhaba bende 00:00 da 13 haftalık olacağim çarşamba görüş günü inşeALLAH ALLAH izni ile sizin bulantı koku hasasiyetiniz iştahsızlığınız varmı halen?
Zeyneppp96 kucukkalbimm aynı günde öğrendim ben öncesinde çikolata yedim ama bebiş çok hareketli değildi faydası oldu mu bilmiyorum 😅
kucukkalbimm Kubra2423 bulantım var kısma falan yok tabi yemek yiyemiyorum midem bulanıyor ağzımda büyüyor resmen iştahsizim yaaa 😕🤤😥benimde Perşembe şuan açlıktan midem bulanıyor
Aylinslmci Ben devlete gittim bugün 14+4 günlük daha çok erken cinsiyet için bir ay sonra gel dedi 🫣 ikinci gebeliğim benim ama ilk gebeliğimde özele gidiyordum 12. Haftada söylemişti cinsiyetini.
Denizqqqq kucukkalbimm gebelik.icin kan verdim beta hgc 0.25 cikti ama progestan Hamilelik 1,trimester 4.73_50,74 Hamilelik 1, Trimester- Yaziyor.bu ne demek