tugcedoganay1 Kızlar folik asit bi süre sonra zararlı diye haberler duyuyorum kullanıyorum şuan ama şüphedeyim
tugcedoganay1 @MaviK @Meltems53 ya ben 14. haftadayım hiçbir vitaminim eksik değil şükür ama doktor kullanmamı söyledi ama artık bende baş dönmesi yapıyor ek olarak magnezyum kullanıyorum
MaviK tugcedoganay1 gereksiz devam ettiriyor. Bırakabilirsin vitamin eksikliğin olsun olmasın takviye Alman gerekiyor canım depolarından faydalanıyor çünkü bebek. Doktor tavsiyesiyle vitamin takviyesine dön.
Meltems53 tugcedoganay1 bana doktorum gynoferon verdi onun içinde folik asitte var o yüzden folik asiti bırakabilirsin dedi. Sana böyle birşey verdi mi?
tugcedoganay1 magnezyum folik asit ve progestan kullanıyorum şuan 😓 16.haftada inşallah bırakırım ikisinide kullanmak istemiyorum
gizemakay Bir süre sonra omegalı folik asite geçtik. Doğuma kadar kullanmamı söyledi. Hatta yanında kan ilacı, d vitamini ve b12 içinde vitamin kullanıyorum
symozdag tugcedoganay1 3 ay sonrası bende zararlı diye okumuştum fazla folik asit otizme sebep olabiliyor diye yazıyordu bilmiyorum ne kadar doğru, bana da doktorum 12. Haftanın sonunda bıraktırıp omega 3 vermişti