beyzzsenturkk Mrvegrkan 37nin basında 4 kiloydu bu gece 38 olacagız yarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmus tosuncuk
Sevengil SebnemRasit merhabalar bebeğinizin haftası ileride çıkıyor muydu. Bende 34+4 um. Dr haftası çok ileride dedi haftaya tekrar çağırdı. Muhtemelen erken alicak
beyzzsenturkk Leylazerr normal dogum icin 4,5a kadar sans tanıdı 1 cm de acıklık var ama bakalım normal istiyorum ama sezaryen gibi görünüyor iri bebeklerde dogum sırasında omuz takılması olabiliyormus belki doktor sezaryen diyebilir🥺
gizemakay En son kontrolümüz geçen hafta 38+3 te gittik, 3300 gramdı 🥰 haftamıza göre normal dedi doktorumuz. Normal doğum olacağı içinde fazla kilolu olmamasında yarar var. Şu an 39+3 teyiz sabah kontrolümüz var bakalım ne kadar olduk 😍
SebnemRasit Sevengil 37+5 deyken kafası 42 haftalık gözüküyordu 31 haftalıkken hep önde gitmeye başladı 5 hafta o yüzden zorunlu sezaryen oldum. 38+1 de
Secilb 3600 gramdı geçen hafta. Bugün 37+0 olduk güncel kiloyu bilmiyorum ama doktorum günlük 30gr alıyormuş gibi hesaplamalısın dedi 🐥
SebnemRasit Leylazerr amiiinnn inşaallah hayırlsıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 👶🏻🥰 hemencik geçiyo o günler kızlar hiç yaşanmamış gibi
SebnemRasit Sevengil mesela tamamen çocuk mu öyle çıktı bizim kafası 5 hafta öndeydi mesela. Karın çevresinde 2-3 hafta öndeydi