YagizAsyaMom Bhrsu eğer elinde sonuç için numara yoksa hastaneyi ara söylüyorlar yada laboratuvarı ara onlarda veriyor protokol numarasını. Normalde eline Bi barkod vermeleri lazım
Bhrsu Deletedmom56 yok ya tuhaf kan tahlili icinde para verdik muayene icinde vermeleri gerek ogleden sonra arıycam sonuç icin bakalım istiycem int tekrar bakmak icin verecekler mi vermeleri gerek
BurcuY Bhrsu barkod vermediler dimi hiç eline senin özelde vermiyorlar işte para almak için herhalde dedikleri gibi o numara olmadan da bakamazsın evet 🙄 ara sende sürekli barkod numarasını da iste sonucumu alcam internetten gelebilecek durumda deilim rahatsızım dersin
BurcuY Bhrsu o ne şaçma şey ya devlette bile verilio allah allah 🙄 amin kuzum benim hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza inşallah ❤️ Öğle arasından sonra mı alcaksın şimdi sonucu
Bhrsu BurcuY kuzum arayıp ogrencem 3 gibi arayın dedi yine sonucu ogrencem arayıp ama gel gelelim ben internetren de bakmak istedim işte 😑
BurcuY Bhrsu kuzu öğrendikten sonra dersin barkod numarasını verin çıktı alıcam sonucumu diye gel derlerse gelebilecek durumda deilim de
BurcuY Bhrsu ne saçma ya ben geçende devlette yaptırdım netten baktım sonuçlara doktora bile gitmedim almaya tekrar ama maalesef özel böle 🙄
YagizAsyaMom Bhrsu 3 çok geç özel hastaneler en geç 1 saat içinde sonuç çıkarıyor sen ara ben sonucumu öğreneceğim de mail bile atıyorlar
Daisyy Bhrsu benim beta hcg değerim 193 iken meraktan idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı yani hamile olma ihtimalin var
Dilek19 Bhrsu ben senin yerinde olsam mutlaka adetimin geçmesini beklerim kan verince insan bekleyemiyor
Bhrsu BurcuY kuzum cok yeni gebelik var hamilesin dedi 🙈🙈 Allahımm isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu ya şükürler olsun inşallah Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim🙏🏻 Allahım nasip etsin herkese inşallah 🙏🏻
songul123 Bhrsu adet günümde yapmıştım bende silik çıktı hamilesindir kuzum ama adetinin geçmesini bekle öyle kan ver düşük çıkar şuan değerin